menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
18 mei 2017

6 oktober 2017

MedischOndernemen gaat LIVE

Op 6 en 7 oktober organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers.
MedischOndernemen gaat LIVE

Tijdens MedischOndernemen LIVE ontmoet u andere gelijkgestemden die ook willen samenwerken. Gelijkgestemden die van mening zijn dat samenwerking in de eerstelijnszorg de toekomst heeft. U wordt uitgedaagd en scherp gehouden zodat u beter kunt inspelen op een wereld die verandert en van u als ondernemer steeds nieuwe beslissingen vraagt.

 

Wat biedt MedischOndernemen LIVE?  

MedischOndernemen LIVE biedt u een dagvullend programma. Bezoek de keynote lezingen, ontmoet vakgenoten op de themapleinen, woon de masterclasses bij en breng een bezoek aan de tientallen exposanten.

 

Vier lijnen

MedischOndernemen LIVE brengt kennis(sen) samen op de volgende thema’s:

  • Bedrijfsvoering: deskundigen praten u bij over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van ‘de harde kant’ van uw praktijk, zoals personeel, juridisch, financieel, kwaliteit, organisatie en meer.
  • Best practices: mede gebaseerd op de MO Award die we tijdens MedischOndernemn LIVE uitreiken aan het meest innovatie en inspirerende samenwerkingsconcept van 2017 krijgt een scala aan samenwerkingsvormen en -mogelijkheden in korte, krachtige pitches gepresenteerd.
  • Innovatie en Inspiratie: de grote thema’s als automatisering, populatiefinanciering, netwerkorganisaties, ketensamenwerking, disrupties in de sector komen aan bod in de plenaire keynotes die onder de noemer Innovatie en Inspiratie worden georganiseerd.
  • Samenwerken voor de patiënt. U gaat aan de slag om voor een tiental veelvoorkomende klachten of aandoeningen een optimaal behandeltraject te definiëren. Onder leiding van (ervarings)deskundigen onderzoekt u samen met uw groep alle (on)mogelijkheden en vervolgt u vol inspiratie uw dag.
Meer informatie over MedischOndernemen LIVE? Kijk op www.molive.nl.
Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Gerelateerde artikelen