Nauwere samenwerking KNGF en VvAA

dinsdag 29 maart 2016
timer 2 min
De VvAA en het KNGF gaan de krachten bundelen. Doel van de samenwerking is om de leden van beide organisaties bij te staan met zaken bij hun beroepsuitoefening en praktijkvoering.

“Daarbij spelen we uiteraard in op de zeer verschillende settings waarin onze leden werkzaam zijn: van vrijgevestigd tot  dienstverband”, stelt Marcel Sturkenboom, directeur KNGF.

 

Naast inzet op vakinhoud en kwaliteit, richten de organisaties zich ook op het versterken van de niet-vakinhoudelijke aspecten zoals praktijkvoering, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Beide partijen kijken hoe zij fysiotherapeuten, werkgever of in dienstverband, kunnen ondersteunen en hoe de waarde van het lidmaatschap voor hen kan worden vergroot.

 

Logisch gevolg

De nauwere samenwerking van KNGF en VvAA is een logisch gevolg van de gezamenlijke activiteiten die beide organisaties nu al ontwikkelen. Zo was er afgelopen najaar een bijeenkomst over contractering met zorgverzekeraars en KNGF-leden krijgen korting op hun beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Sturkenboom: “Wij trekken in het kader van de net aangenomen Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet dba) met elkaar op bij het opstellen van modelovereenkomsten en leggen deze voor aan de Belastingdienst. Verder werken we in het belang van de beroepsgroep aan gezamenlijk onderzoek en het uitwisselen van kennis.”

bron: KNGF

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Nauwere samenwerking KNGF en VvAA