menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 oktober 2017

Samenwerken

Als er iets is dat ik in de afgelopen jaren bij iedere praktijkmanager terug heb gezien, dan is het dat samenwerken centraal staan in de functie. Datzelfde thema stond ook centraal tijdens MedischOndernemen LIVE van afgelopen weekend.
Samenwerken

Ieders belang op dezelfde lijn brengen; dat is belangrijk in de praktijk, maar wordt ook steeds belangrijker tussen verschillende praktijken. Sterker nog, tussen praktijken uit verschillende disciplines. En ook daarin speelt de praktijkmanager vaak een belangrijke rol, hoe lastig dat ook kan zijn.

 

Desiree Verdijk, uitgever MedischOndernemen: “Samenwerken is geen doel op zich maar een middel om vooral de patiënt beter te kunnen helpen. We weten dat het niet altijd makkelijk is maar we laten zien dat het niet alleen energie kost maar je er ook energie van krijgt. In de zorg moet er steeds meer worden samengewerkt, die ontwikkeling is onvermijdelijk, het is waar de patiënt om vraagt en wat nodig is om goede en toch betaalbare zorg te leveren. We willen mensen in beweging brengen en een impuls geven aan deze ontwikkeling.”

 

En die impuls geven, dat is wat er afgelopen weekend is gebeurd tijdens het tweedaagse event. En dat zetten we gedurende het hele jaar door, zowel bij MedischOndernemen als in het PraktijkmanagersNetwerk. Hoe lastig het soms ook is om de samenwerking aan te gaan, wij helpen je daar graag bij. 

 

We zien je graag dit najaar en komend jaar op onze evenementen en natuurlijk op 5 en 6 oktober tijdens MedischOndernemen LIVE 2018.

 

Tot gauw!


Susanne

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen