Fysiopraktijk Anno Nu 2023

nov18

Leuk dat je belangstelling hebt voor Fysiopraktijk Anno Nu, de kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders en senior praktijkmanagers in de fysiotherapie die vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in willen gaan. Gun jezelf op 18 november deze inspirerende dag en reserveer nu een van de beschikbare tickets (tegen het vroegboektarief tot 15 september!).

Onze belofte: leerzaam én leuk!
Alle belangrijke niet-medische aspecten van de praktijk passeren in één dag de revue. Samen met sprekers, partners, experts en andere deelnemers zoomen we in op de meest voorkomende vraagstukken rond ondernemerschap, financiën, modern werkgeverschap, communicatie, overheidsbeleid en meer. Leerzaam dus. Maar ook leuk, want er is volop ruimte voor netwerken, verrassende ontmoetingen, ontspanning en heerlijke catering. Zodat je jouw vrije zaterdag inderdaad leerzaam en leuk besteedt.

Voor wie
Fysiopraktijk Anno Nu is dé kennis- en netwerkdag voor praktijkhouders in de fysiotherapie: zowel praktijken, fysiotherapie en verwante paramedische beroepsgroepen als podotherapie. Ook senior praktijkmanagers zijn zelf of samen met hun praktijkhouder(s) van harte uitgenodigd.

Ledenkorting én vroegboekkorting
Het congres wordt met plezier voor jou georganiseerd door VvAA en MedischOndernemen in samenwerking met KNGF. Ben je lid van VvAA, MedischOndernemen of KNGF? Dan ontvang je € 50,- ledenkorting. En teken je voor 15 september in, dan ontvang je nog eens € 50,- extra vroegboekkorting.

Graag tot 18 november!

Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.fysiopraktijkannonu.nl

Datum / tijd

18 november 2023
Aanvang: 09.00 uur

Prijs

€245,- (ex. btw voor niet leden) € 195,- (ex. btw voor leden)

Locatie

near_me't Hart Utrecht Orteliuslaan 750 Utrecht, Nederland.