Masterclass 'Jouw strategisch plan op 2 A4'

apr4

Je had je zo voorgenomen om het dit jaar anders te gaan doen. Niet meer achter de feiten aan te lopen en je te laten leven door de waan van de dag. Je zou een plan maken waarmee je doelgericht aan de slag kunt gaan. Een strategisch plan waarmee je eindelijk de stappen kunt gaan zetten om jouw ideale situatie te gaan realiseren. Helaas: er is nog geen plan… Het is er gewoon nog steeds niet van gekomen. Herkenbaar? Het is nooit te laat om de eerste stap te zetten!

Kom op donderdag 4 april naar de Masterclass 'Jouw strategisch plan op 2 A4'. Ga samen met andere praktijkhouders en praktijkmanagers, die zich waarschijnlijk volledig herkennen in jouw situatie, aan de slag. Je leert hoe je jouw verlangen/ideale plaatje in een strategisch plan op 2 A4-tjes heel concreet maakt. Ook ontdek je het geheim om jezelf accountable te houden om dit daadwerkelijk te gaan realiseren!

Deze Masterclass wordt gegeven door Mascha van Wermeskerken van Dentiness. Mascha heeft na jarenlange ervaring in diverse HR- en managementposities, tien jaar geleden haar passie voor de tandheelkunde ontdekt. Als (interim-) praktijkmanager heeft ze talloze tandartspraktijken ondersteund. Nu, met haar High Value Praktijkmanagement business coaching, laat Mascha praktijkeigenaren zien hoe ze een team kunnen opbouwen dat zijn volle potentieel benut. Door procesoptimalisatie kunnen teams beter, slimmer en sneller functioneren, wat ervoor zorgt dat elke patiënt zich welkom voelt vanaf het moment dat ze de praktijk binnenkomen. Haar missie is het realiseren van zoveel mogelijk PraktijkGeluk door praktijken te begeleiden in gestructureerd en georganiseerd werken, met de regie op de werkvloer. Mascha gunt elke praktijk een team dat in de flow zit, met plezier werkt aan een Dentiteit.

Programma

09:00 uur - Inloop
09:30 uur - Start masterclass
16:30 uur - Einde masterclass

 

Datum / tijd

4 april 2024
Aanvang: 09.30 uur

Prijs

€Leden: €295 | Niet-leden: €345