menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
1 april 2019

23 mei 2019

Dag van de Praktijkmanager

Tijdens de Dag van de Praktijkmanager vieren praktijkmanagers het vak! Tijdens deze dag bespreken we operationele, tactische en strategische vraagstukken met startende én ervaren praktijkmanagers. Op 23 mei verwelkomen we praktijkmanagers uit tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgpraktijken. Je gaat gegarandeerd met een hoofd vol kennis, inspiratie én energie naar huis.
Dag van de Praktijkmanager

Tijdens de Dag van de Praktijkmanager kunnen praktijkmanagers verschillende keuzesessies volgen die voor hun relevant zijn. Je kunt kiezen uit sessies die gespecialiseerd zijn op niveau, type praktijk, voor jezelf, je team en je praktijk. Deze keuzesessies kun je volgen in de vorm van masterclasses, actualiteitensessies, ontwikkelingssessies en speedconsults. Omdat je niet zit te wachten op algemene verhalen, zorgen de sprekers voor direct toepasbare informatie. Een van deze keuzesessies wordt gegeven door Anneke Vass:


Hey doc, zullen we duppen?

Digitaal wordt in hoog tempo het ‘nieuwe normaal’. Is uw praktijk al klaar voor het Digitaal Uitwisselen tussen Patiënt en Professional, ook wel  duppen  genoemd? Tijdens de Dag van de Praktijkmanager op 23 mei laten we uw praktijkmanager zien hoe OPEN jullie daarbij helpen, zodat jullie op 1 juli 2020 klaar zijn voor de wettelijke verplichtingen op het gebied van elektronische inzage en gegevensbescherming. Meld uw praktijkmanager aan!


Kom op 23 mei naar de Dag van de Praktijkmanager!  Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.pmdag.nl

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
Dag van de Praktijkmanager
Gerelateerde artikelen
Open modal