menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
28 mei 2020

27 juni 2020

Dag van de Praktijkhouder, 'Is uw praktijk futureproof?', 27 juni

In de afgelopen maanden zijn we door een achtbaan gegaan van hollen, stilstaan, improvisatie, innovatie, zorgen, emoties, omkijken naar elkaar. We hopen dat u met uw collega’s het goed doorstaan heeft en geleidelijk het (nieuwe) normaal weer bent gaan oppakken. Na deze hectische periode én met de zomer voor de deur willen we graag met u de balans opmaken. Hoe bent u door de crisis gekomen en hoe toekomstbestendig is uw praktijk gebleken? Waar kunt of moet u stappen zetten?
Dag van de Praktijkhouder, 'Is uw praktijk futureproof?', 27 juni
Deze online bijeenkomst, georganiseerd door MedischOndernemen in samenwerking met de beroepsverenigingen KNGF en KNMT,  is bij uitstek geschikt voor praktijkhouders in de fysiotherapie, in mondzorg, bij een huisartspraktijk of een andere eerstelijnszorgpraktijk. Ook (senior) praktijkmanagers zijn welkom net als medewerkers van zorgverzekeraars, beroepsverenigingen en andere organisaties. Vanuit uw eigen omgeving, zonder reistijd, onder het genot van uw zaterdagmorgen ontbijt, ontmoet u een groot aantal (on)bekende collega’s, verrijkt u uw kennis, wordt u geïnspireerd. 

Save  the date  

We zijn op dit moment de puntjes op de i aan het zetten van een informatief en inspirerend programma. Noteer vast de datum in uw agenda en bekijk hier het programma, dat we momenteel verder invullen: Dag voor de Praktijkhouder'Is uw praktijk futureproof?'   

 

Beste van twee werelden  

De online Dag van de Praktijkhouder combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen uitstoot en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken:  

  • Een inspirerende  keynote  presentatie  
  • Nuttige, informatieve en verhelderende workshops, presentaties en  rondetafeldiscussies  
  • Volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de krachtige Netwerktool  
  • Waardevolle innovaties van (kennis)partners in de Expo  

      

Datum :  27 juni 2020  

Tijd :  08:30 - 11:30  


Gratis voor leden

Deelname aan de online Dag van de Praktijkhouder (inclusief een link naar de Videotheek waar u alle sessies terug kunt kijken) kost € 95,-. Voor VIP-gasten en voor leden van de KNGF, KNMT, MedischOndernemen of het PraktijkmanagersNetwerk is deelname gratis.

 

Suggesties?

Heb je voor deze of toekomstige edities van de Dag van de Praktijkhouder nog vragen, suggesties voor onderwerpen of sprekers? Mail ze naar geert@medischondernemen.nl. Dank alvast.

Foto: Shutterstock
Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Open modal