menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
9 maart 2018

4 oktober 2018

Duotraining: Effectief samenwerken in de praktijk

Om de praktijk effectief en plezierig te kunnen runnen is het belangrijk dat praktijkhouder(s) en praktijkmanager goed op elkaar ingespeeld zijn. Leer effectief samenwerken zodat jullie een gouden duo worden.
Duotraining: Effectief samenwerken in de praktijk

Om de praktijk effectief en met plezier te kunnen runnen is het belangrijk dat praktijkhouder(s) en praktijkmanager met elkaar kunne lezen en schrijven. Vaak gaat het best goed, maar soms lijkt het wel alsof de ander een volstrekt andere taal spreekt. Dat leidt tot verwarring en irritaties. En als door werkdruk ook nog eens de druk op de ketel komt dan kan er wel eens stoom uit de oren komen. Zonde van alle energie!


Leer effectief samenwerken

Deze training is bedoeld voor praktijkmanager én praktijkhouder. Samen met de trainer gaan jullie kijken hoe jullie duidelijkheid kunnen creëren in elkaars takenpakket en de rol die jullie hebben naar het team toe. Jullie leren hoe jullie samen in zo min mogelijk tijd zo effectief en prettig mogelijk met elkaar kunnen overleggen. We kijken naar hoe de verantwoordelijkheden op een passende manier verdeeld kunnen worden en welke werkafspraken er nodig zijn voor een goede samenwerking. En we staan stil bij de ingrediënten voor een onderlinge open communicatie en motivatie en erkenning.


Praktijkgerichte, persoonlijke aanpak

In deze duotraining is jullie eigen situatie in de praktijk het startpunt van de training. Er is veel ruimte voor jullie eigen casus en ontwikkeling. En, omdat jullie de training samen volgen, kunnen jullie het direct in de praktijk brengen. Charlotte begeleidt jullie door de dag heen en geeft jullie de tools die jullie nodig hebben om soepel samen te werken. Na het volgen van de training gaat samenwerken jullie direct beter af en daar heeft het hele team profijt van!

     

Onderwerpen die aan bod komen

  • TVB: afstemmen van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden 
  • Teamrollen 
  • Effectief overleggen 
  • Open communiceren, gesprekstechniek 
  • Motivatie en waardering

Meer informatie en aanmelden.

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Training
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen