menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
7 mei 2018

Eshuis en ABN AMRO ontzorgen: starten, overnemen of stoppen?

Eshuis en ABN AMRO organiseren op donderdag 31 mei aanstaande een kennissessie met als thema 'Starten, overnemen of stoppen'.
Eshuis en ABN AMRO ontzorgen: starten, overnemen of stoppen?

Plannen voor de toekomst?

Als zorgprofessional is de start of overname van een praktijk of eventueel toetreding tot een maatschap mogelijk de volgende stap in uw carrière. Voor het zover is, valt er veel te onderzoeken en te regelen. Misschien is dit alles een gepasseerd station en bent u juist van plan om te stoppen met uw praktijk. Ook dit vooruitzicht brengt de nodige vragen met zich mee. In beide gevallen denkt u misschien wel “Help, ik heb een (financieel) specialist nodig.” of “Welk financieel recept hoort hier bij?” Voor antwoorden op deze vragen organiseren wij op donderdag 31 mei aanstaande voor u een kennissessie met als thema Starten, Overnemen of Stoppen. 
 
Presentatie Starten en Overnemen
Judith Engbers, Accountmanager bij Eshuis Accountants en Adviseurs en Elice Phijffers, Sectorspecialist Medische & Vrije Beroepen bij ABN AMRO, verzorgen voor u een presentatie met als thema Starten en Overnemen.  Wat komt hier allemaal bij kijken, waar moet u aan denken en wat zijn de valkuilen tijdens dit proces.   
  

Presentatie Stoppen 

Tegelijkertijd vertellen Harold Strijker, Senior Belastingadviseur bij Eshuis Accountants en Adviseurs en Lucas Dalhuisen, Financieel Planner bij ABN AMRO u graag meer over het thema Stoppen. Deze avond zullen zij u aan de hand van praktijkgerichte oplossingen begeleiden naar een gezonde financiële toekomst.    


Alle zorg onder een dak: succes verzekerd?
We zijn deze avond te gast bij gezondheidscentrum De Poort van Borne. Enkele jaren geleden diende dit bijzondere pand nog als kerk. Nu zijn er maar liefst 21 verschillende zorgondernemers ondergebracht. Een bijzonder proces waarover initiatiefnemer Erik Mijnhardt u graag meer vertelt. Wat betekent deze samenwerking voor de zorgverleners en misschien nog wel belangrijker wat betekent dit voor de patiënten. Reden genoeg om een kijkje te gaan nemen in deze bijzondere locatie. Apotheker Erik Mijnhardt zal deze avond een rondleiding verzorgen.  

   
Programma

18:30 uur - Ontvangst 

19:00 uur - Welkom door Elice Phijffers 

19:15 uur - Presentatie Starten en Overnemen 

19:15 uur - Presentatie Stoppen 

20:00 uur - Inleiding door Erik Mijnhardt

20:30 uur - Rondleiding

20:45 uur - Borrel en netwerken

21:30 uur - Afsluiting 

 
Waar en wanneer?

Wij nodigen u graag uit voor deze kennissessie op donderdag 31 mei bij het gezondheidscentrum De Poort van Borne, Theresiaplein 1 in Borne. Deelname aan deze kennissessie is kosteloos. Aanmelden kan op www.eshuis.com/ontzorgen waarna wij uw deelname zullen bevestigen. 


Vragen over de kennissessie?  
Neem gerust contact op met één van onderstaande personen:
 
Judith Engbers | Eshuis Accountants en Adviseurs j.engbers@eshuis.com | 088 - 500 95 72
Elice Phijffers | ABN AMRO elice.phijffers@nl.abnamro.com |06 - 302 778 75 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie
Betrokken partijen: ABN - AMRO Desk Medische Beroepen

Lees meer over:
ABN AMRO
Gerelateerde artikelen