menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
12 mei 2019

14 juni 2019

Fysio-Xperience festival

Op vrijdag 14 juni zullen fysiotherapeuten elkaar ontmoeten op de tweede Fyio-Xperience van het KNGF: een festival over de impact van innovatie en technologie op het vakgebied. Locatie is Strijp-S, het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Deelnemers zijn welkom vanaf 12.00 tot 18.00 uur en ontvangen vijf accreditatiepunten voor het kwaliteitsdeel.
Fysio-Xperience festival

De digitalisering in de zorg gaat hard: slimme apps stimuleren gedragsverandering, geavanceerde technieken maken behandelingen (en de praktijk) effectiever en contact met de patiënt is efficiënter door nieuwe innovaties. Onderzoekers van Hogescholen, TU/e en experts uit het vakgebied delen op Fysio-Xperience de nieuwste technologische ontwikkelingen in de wetenschap, revalidatie en gezonde leefstijl.

 

Energieke line-up

Het festival kent een mix van presentaties, pitches, workshops en demo’s. Deelnemers ontdekken welke techniek bijdraagt aan praktijksucces (en welke niet) of laten zich inspireren op de expeditietour door Strijps-S, het broeinest van innovatie, design en technologie. Het Xperiencelab daagt bezoekers uit met de nieuwste snufjes. Freerunners laten zien wat je kunt als bewegen wél vanzelfsprekend is.

 

Het nuttige met het aangename
Fysio-Xperience is ook een plek waar collega’s elkaar in ontspannen sfeer ontmoeten. Door het nuttige met het aangename te verenigen is er leuk dagje uit van te maken, al of niet met teamgenoten.

 

Het festival begint op vrijdag 14 juni 12.00 uur en eindigt 18.00 uur. Meer informatie: ledenadviseurs KNGF, Arjan Visscher (telefoon 06-55327869) en Josette Driessen (telefoon 06-51075688). Of kijk op www.fysio-xperience.nl.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
Fysiotherapie Fysiotherapeut
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal