menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
6 september 2018

Stem op de beste multidisciplinaire samenwerking in de zorg!

De genomineerden voor de Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg zijn bekend. Uit de 25 inzendingen koos de jury een shortlist van drie inzendingen. De genomineerden zijn OZOverbindzorg, Wedde dat het lukt en Paramedisch centrum 'De Bleekerij'.
Stem op de beste multidisciplinaire samenwerking in de zorg!

De jury (bestaande uit hoogleraar universiteit Leiden en senator Eerste Kamer Jan Antonie Bruijn, Associate professor Primary Healthcare Radboudumc en toezichthouder bij zorgorganisaties Geraline Leusink en Directeur Jan van Es instituut & Associate professor LUMC  Marc Bruijnzeels) hebben na een lange discussie drie mulitidisciplinaire samenwerkingen genomineerd. Belangrijke criteria waren innovatiekracht, ondernemerschap, resultaat en impact. Deze 3 zijn nog in de race voor de juryprijs van 5.000 euro en de publieksprijs. Om het publiek en de jury te overtuigen, maakten zij een vlogWie moet volgens u de publieksprijs winnen? Breng uw  stem   uit!


Eerste award

MedischOndernemen reikt tijdens MedischOndernemen LIVE op zaterdag 6 oktober om 15.30 uur voor de eerste keer de Nationale Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg uit. Een Award voor de beste, meeste inspirerende en ondernemende, multidisciplinaire samenwerking waarin de eerste lijn een rol speelt.  De award heeft als doel de samenwerking in de eerste lijn te versnellen. Praktijkhouders die inmiddels de multidisciplinaire samenwerking hebben getest en gelanceerd, kunnen vaak een voorbeeld zijn voor andere collega’s. Zij kunnen collega-praktijkhouders die dit ook willen gaan doen, maar nog net een duwtje in de rug kunnen gebruiken, inspireren.  Er wordt een juryprijs uitgereikt van €5.000,-  en een publieksprijs.


Hoor op zaterdag 6 augustus om 15.30 uur wie de winnaar is van de Nationale Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg! Heeft u zich nog niet aangemeld voor MedischOndernemen LIVE? Klik dan hier .


Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie
Gerelateerde artikelen