menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
1 februari 2018

Leger Des Heils tekent voor mobiele mondzorg

Fresh Unieke Mondzorg tekende deze week een landelijk contract om samen met het Leger Des Heils Nederland de mondzorg voor kwetsbare doelgroepen op de kaart te zetten.
Leger Des Heils tekent voor mobiele mondzorg

"Wij zijn super trots", schrijft Operationeel Directeur Fresh Unieke Mondzorg  Ilonka Armstorff . "We helpen hiermee niet alleen mensen in zorginstellingen. Maar ook voor kwetsbare mensen; daklozen, (ex) verslaafden, Psychiatrie. Alle mensen die recht hebben op een nieuwe toekomst en mondzorg." 

 

Het grootste gedeelte van de doelgroep van Fresh Unieke Mondzorg bestaat uit kwetsbare ouderen. Vaak zijn zij niet meer in staat zelf voor hun gebit te verzorgen en gaan ze niet meer naar een reguliere (tandarts)praktijk.   Fresh Mobiele Mondzorg biedt mobiele mondzorg vanuit Fresh-tandartspraktijken in Nederland. Met tandheelkundige apparatuur komen ze bij instellingen langs. Daarbij zorgen ze voor scholing van zorgmedewerkers, een Mondzorg handboek en begeleiding bij gebitsverzorging. De mondzorgorganisatie maakte de samenwerking mogelijk door middel van sponsoring en eigen donatie.

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen