menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Dr. Weigert
www.drweigert.nl Assen, Nederland
Omschrijving

Dr. Weigert Nederland BV, gevestigd te Assen, is een vertrouwd begrip voor veel mensen die op professionele wijze betrokken zijn bij de reiniging en desinfectie van oppervlakten of producten. Dr. Weigert brengt al jaren met succes de Neodisher reinigings- en desinfectieproducten op de markt. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook andere vooraanstaande leveranciers en is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalaanbieder voor alle markten.

Hygiëne in onder andere verpleeg- en verzorgingstehuizen is een thema dat altijd actueel is. Sterker nog, het komt tegenwoordig steeds nadrukkelijker onder de aandacht. De invoering van de HACCP-richtlijnen is bedoeld om verder bij te dragen aan vergroting van de veiligheid, zowel voor medewerkers als patiënten. Dr. Weigert presenteert zich steeds krachtiger als de partij die conceptuele oplossingen en diensten biedt op dit specialistische (hygiëne) terrein.

Kwaliteit
Dr. Weigert ondersteunt ziekenhuizen en instellingen met een uitgebreid productassortiment. Het bedrijf werkt nauw samen met de leveranciers van verschillende reinigingsproducten om gezamenlijk optimale resultaten te bereiken. De nadruk ligt daarbij op reinigingsmiddelen en desinfecteerproducten die toegepast worden in Centrale Sterilisatie Afdelingen, apotheken en afdelingen als grootkeukens en facilitaire diensten. Dr. Weigert levert daarbij niet alleen de middelen, maar ook alle bijbehorende apparatuur. Dit vertaalt zich onder andere in het aanbieden van uitgekiende doseerapparatuur. Een goede serviceverlening speelt eveneens een belangrijke rol bij Dr. Weigert. Het bedrijf heeft een eigen servicedienst met hooggekwalificeerde medewerkers. Als toeleveringsbedrijf van reinigings- en desinfecteermiddelen, producten en diensten van het allerhoogste niveau doet Dr. Weigert geen enkele concessie aan de kwaliteit. Sinds 1996 voldoet het bedrijf dan ook aan de eisen van de kwaliteitsnorm DIN EN ISO 9001:2008.

Producten en diensten
De vraag naar producten voor de facilitaire dienstverlening neemt steeds grotere vormen aan. Dr. Weigert met verschillende productgroepen een aandeel in de Nederlandse markt innemen. Het bedrijf profileert zich steeds sterker als de partij die conceptuele oplossingen en services biedt op het terrein van reiniging en desinfectie. Daarnaast wil Dr. Weigert zich met totaaloplossingen onderscheiden. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid met diverse producten.

De noodzaak van Hygiëne
Levensmiddelen zijn een prachtige voedingsbodem voor bacteriën. Hygiëne is op dat gebied een absolute noodzaak ter voorkoming van veel problemen. De bacteriën zullen in ruimtes waar voedsel bereid wordt in de kiem gesmoord moeten worden. Dit vraagt niet alleen aandacht en zorg van het personeel in een dergelijke ruimte, maar ook van de producten die daarbinnen gebruikt worden om de hygiëne te waarborgen. Door middel van een ‘custom made’ hygiëne werkplan en door het juiste product op de juiste plaats aan te reiken, kan het bedrijf vrijblijvend adviseren op het gebied van de HACCP. dienstverlening.
Bedrijfsvideo

Bedrijfsfoto's
Artikelen
Contactgegevens
Postbus 865
9400 AW
Assen, Nederland
0592 319393
info@drweigert.nl
www.drweigert.nl
Onze producten