menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Leerpunt KOEL
www.leerpuntkoel.nl Zwijndrecht, Nederland
Omschrijving

Vanuit Leerpunt KOEL organiseren wij (na)scholing voor eerstelijnszorgverleners. Wij spannen ons in om een onafhankelijk en praktijkgericht (na)scholingsprogramma te bieden met wisselende, maar altijd actuele onderwerpen. Onafhankelijk omdat wij er voor kiezen voor scholingen te ontwikkelen met inhoudsdeskundigen op diverse gebieden en een eerlijk verhaal willen brengen zonder inmenging van bijv. de farmacie. We stellen ons daarnaast ten doel praktijkgerichte scholingen te bieden, die direct meerwaarde bieden in de eerstelijns praktijk van alledag. Bekijk ons actuele nascholingsaanbod op www.stichtingkoel.nl/nascholingsaanbod.

Niet alleen individuele, maar ook groepen eerstelijnszorgverleners vinden hun weg naar onze (na)scholingen. Zo behoren in toenemende mate ook zorggroepen, huisartsenkringen, huisartsenposten en gezondheidscentra tot onze klantenkring. Daarnaast organiseren wij steeds vaker incompany trainingen die beantwoorden aan de specifieke (na)scholingsvraag en die hun meerwaarde bewijzen door de mogelijkheid het geleerde direct met de eigen collega's in de praktijk te implementeren. Benieuwd naar de nascholingen die wij u of uw organisatie kunnen bieden, bekijk dan het overzicht met nascholingen in ons portfolio (www.stichtingkoel.nl/portfolio).

Ook voor (het aanvragen van) accreditatie van nascholingen bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn onze (na)scholingszalen te huur voor uw bijeenkomsten
Contactgegevens
IJsselmeer 34
3332 EX
Zwijndrecht, Nederland
078-6193068
info@stichtingkoel.nl
www.leerpuntkoel.nl