menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Qfast ICT BV
`Bereikbaar zonder zorgen`
www.qfast.nl De Meern, Nederland
Omschrijving

Qfast ICT is al jaren een onafhankelijke landelijke aanbieder van Data- en Telecommunicatie- en IT diensten voor de zakelijke markt. Met haar eigen IP infrastructuur (Backbone en meerdere Voice Gateways) levert Qfast diverse beheerde diensten zoals: internet, traditionele vaste- en cloud telefonie, mobiele telefonie, koppelingen met leveranciers, IT Service en Beheer, Back-up en Restore, Hosting, beveiliging en bedrijfsnetwerken.

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, heeft Qfast de mogelijkheid om haar diensten af te stemmen op de klant en daarmee staat U als klant dan ook direct centraal in de gewenste oplossing.

Qfast opereert als een One Stop Shop partner om U de beste service te kunnen geven. één loket, één factuur, één aanspreekpunt !

Als een compacte organisatie opereert Qfast met strakke en gestroomlijnde werkprocessen, waarbij U vooraf duidelijk wordt gemaakt tegen welke prijs en tegen welke condities diensten en producten op basis van maatwerk worden geleverd.

Qfast levert in diverse marktsegmenten waaronder de volgende branches Zorg, Transport, MKB, Retail, Petrol, Energie, Onderwijs, Overheid en Beveiliging.

Qfast staat ingeschreven bij Autoriteit Consument & Markt, Vereniging COIN, RIPE en De Geschillencommissie.
Bedrijfsfoto's
Artikelen
Contactgegevens
Strijkviertel 26a
3454PM
De Meern, Nederland
0306585999
info@qfast.nl
www.qfast.nl
Ons bedrijfsnieuws