menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Steras
`Uw specialist in sterilisatie apparatuur`
www.steras.nl Almere, Nederland
Omschrijving

Webeco-sterilisatoren zijn een begrip waar het sterilisatoren betreft: zij hebben decennia lang hun kwaliteit en duurzaamheid bewezen. Steras is er trots op deze fabrikant van kwaliteitsapparatuur te mogen vertegenwoordigen.

Vandaag de dag test u uw sterilisator, veelal een type-B sterilisator, met een helixtest. In de jaren tachtig van de vorige eeuw bestond er geen type-B normering maar de Webeco A35 was toen al in staat om de helixtest te doorstaan. Webeco is altijd haar tijd vooruit geweest met het ontwikkelen van nieuwe sterilisatoren.

De Webeco-apparatuur heeft haar reputatie van kwaliteitsproduct inmiddels volop bewezen. Apparaten die in 1999 zijn geplaatst, voldoen nog steeds tot volle tevredenheid van deze klanten. Steras geeft zijn klanten, om die reden, een schriftelijke garantie van tien jaar inzetbaarheid. Voor elk jaar dat die 10 jaar niet gehaald wordt, ontvangt u op een nieuwe sterilisator een korting van 10 procent.

Het nieuwste model is de Webeco A35-B. Deze krachtige sterilisator is in staat om 3,5 kilogram textiel te steriliseren en te drogen, daar waar de meeste andere merken op 2 kilogram blijven steken ( of 6 kg instrumentarium). Deze belading kan in een cassette, enkel verpakt of dubbel verpakt worden. Voor klinieken is er ook een model met een keteldiepte van 50 cm, de Webeco A50-B, beschikbaar.

Procesregistratie kan plaatsvinden met het software pakket SteriDoc. Hiermee kunnen maximaal vijf sterilisatoren en/of desinfectoren hun processen registreren. Het is ook mogelijk om een inbouwprinter in de sterilisator te plaatsen.

Dit model (A35-B) heeft aan voorzieningen alleen een wandcontactdoos (230 volt) nodig om te functioneren. Zo simpel is het. U heeft er geen externe vacuĆ¼m- of persluchtleidingen of watertoevoer voor nodig. Dat zit allemaal al in het apparaat en kan daarom als stand-alone worden beschouwd. U hoeft dus geen extra kosten te maken. De sterilisator kunt u op elk werkblad van 60 cm diep plaatsen.
Bedrijfsfoto's
Contactgegevens
Volkerakpad 3
1316 LR Almere
Almere, Nederland
06-23009784
info@steras.nl
www.steras.nl