menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Wachtkamerschermen®
`Opvallend onzichtbaar...`
wachtkamerschermen.nl Nijmegen, Nederland
Omschrijving

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte patiëntencommunicatiesysteem in de zorgbranche.
Stel zelf op eenvoudige wijze uw uitzending samen en wissel het actuele nieuws, weerbericht en gezondheidsinformatie af met uw eigen praktijkinformatie zoals mededelingen, aanwezigheid van medewerkers en wachttijden. Maak onbeperkt gebruik van de branchegerichte media bibliotheek met vele voorlichtingsvideo’s, animaties en afbeeldingen om uw uitzending compleet te maken.

Wachtkamerschermen® biedt een totaaloplossing bestaande uit een narrowcasting mediaspeler, beeldscherm, ophangbeugel en de volledige installatie in uw wachtkamer. Heeft u al een beeldscherm? Geen probleem, Wachtkamerschermen® is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande beeldscherm. Om een vliegende start te maken, krijgt u van ons een complete uitzending in uw eigen huisstijl en met uw logo. Heeft u daarna nog vragen? Onze supportafdeling staat voor u klaar!

U kunt uw Wachtkamerscherm® aanvullen met een praktisch volgnummersysteem en/of digitale deurbordjes voor doelgerichte ruimteaanduiding. Wilt u de wachttijdbeleving en de communicatie naar patiënten verbeteren? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden óf ervaar het gemak van Wachtkamerschermen® met een GRATIS proefplaatsing.

Wachtkamerschermen®: opvallend onzichtbaar...
Bedrijfsfoto's
Contactgegevens
Kerkenbos 1053 P
6546 BB
Nijmegen, Nederland
024-350 54 00
sales@evalue8.nl
wachtkamerschermen.nl