menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Marloes den Heijer

Marloes den Heijer

Brabant

Leiderschapscoach voor tandartsen

 Omschrijving

Ik ben Marloes den Heijer, leiderschapscoach voor tandartseigenaren. Ik begeleid tandartspraktijkhouders een betrokken team te creëren en een succesvolle praktijk te leiden. Daarnaast verzorg ik trainingen voor praktijkhouders en praktijkmanagers, geef ik lezingen en ben ik dagvoorzitter op tandheelkundige congressen. Ook ben ik auteur van het boek Passie in Praktijk. Enthousiast // Resultaatgericht // Betrokken // Aanstekelijk positief // Sensitief // Duidelijk // www.passieinpraktijk.nl.

Werkervaring

  • Trainer Vergouwen Overduin - Recent - Badhoevedorp Ontwikkeling en uitvoeren van op maat gemaakte training programma's in o.a. deze thema's: - communicatieve vaardigheden - adviesvaardigheden - presentatievaardigheden - timemanagement - emotieherkenning
  • HR Business Partner DSM - Recent - Waalwijk Ik adviseerde het management van de manufacturing, supply chain en inkoop afdelingen over effectieve implementatie en professionele uitvoering van HR processen zoals performancemanagement, careermanagement, organisatie ontwikkeling, health management, recruitment, en training & ontwikkeling.
  • Leiderschapscoach & trainer Passie in Praktijk - Recent - Waalwijk Ik begeleid tandartspraktijkhouders een betrokken team te creëren en een succesvolle praktijk te leiden. Ik stimuleer praktijkhouders hun situatie vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en denkpatronen te doorbreken. Daardoor ontstaat ruimte voor verandering. Ze nemen beslissingen en verbeteren hun communicatie en leiderschapsvaardigheden. De praktijkhouders ervaren hoe ze zelf een krachtig team kunnen bouwen. Met mijn hulp lossen ze de knelpunten in hun team op en leiden de tandartspraktijk weer met zelfvertrouwen en plezier. Daarnaast verzorg ik trainingen voor praktijkhouders en praktijkmanagers, geef ik lezingen en ben ik dagvoorzitter op tandheelkundige congressen. Ook ben ik auteur van het boek Passie in Praktijk.

Deskundigheid

training teambuilding coaching management advies communicatie samenwerking


Blogs