menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
29 maart 2016

Nauwere samenwerking KNGF en VvAA

De VvAA en het KNGF gaan de krachten bundelen. Doel van de samenwerking is om de leden van beide organisaties bij te staan met zaken bij hun beroepsuitoefening en praktijkvoering.
Nauwere samenwerking KNGF en VvAA

“Daarbij spelen we uiteraard in op de zeer verschillende settings waarin onze leden werkzaam zijn: van vrijgevestigd tot  dienstverband”, stelt Marcel Sturkenboom, directeur KNGF.

 

Naast inzet op vakinhoud en kwaliteit, richten de organisaties zich ook op het versterken van de niet-vakinhoudelijke aspecten zoals praktijkvoering, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Beide partijen kijken hoe zij fysiotherapeuten, werkgever of in dienstverband, kunnen ondersteunen en hoe de waarde van het lidmaatschap voor hen kan worden vergroot.

 

Logisch gevolg

De nauwere samenwerking van KNGF en VvAA is een logisch gevolg van de gezamenlijke activiteiten die beide organisaties nu al ontwikkelen. Zo was er afgelopen najaar een bijeenkomst over contractering met zorgverzekeraars en KNGF-leden krijgen korting op hun beroepsaansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Sturkenboom: “Wij trekken in het kader van de net aangenomen Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet dba) met elkaar op bij het opstellen van modelovereenkomsten en leggen deze voor aan de Belastingdienst. Verder werken we in het belang van de beroepsgroep aan gezamenlijk onderzoek en het uitwisselen van kennis.”

bron: KNGF
Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie

Lees meer over:
KNGF VvAA Fysiotherapeut
Gerelateerde artikelen