menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
11 april 2018

NVvP organiseert praktijkuitje

Voor alle Nederlandse deelnemers van EuroPerio9 organiseert de NVvP hét team-uitje van 2018, met onder andere een compleet verzorgd feest met walking dinner en drinken.
NVvP organiseert praktijkuitje

Lekker loungen of volop swingen - in verschillende sfeervolle ruimtes vol kleur en muziek -, verrassende acts en overheerlijk eten en drinken: De Hollandse Avond van EuroPerio9 heeft een trendy metamorfose ondergaan. Kosten nog moeite zijn gespaard om alle aanwezigen op 21 juni a.s. in het Amsterdamse Tobacco Theater het ultieme clubgevoel te laten ervaren. 

 

Een feest van internationale allure!

Tandartsen en mondhygiënisten overdag naar EuroPerio9, assistenten een dagje Amsterdam, en als team de dag afsluiten met dit fantastische feest in hartje Amsterdam. Een feest voor en met vakgenoten. Verdeeld over diverse ruimtes in het Tobacco theater, een toplocatie in hartje Amsterdam, kunt u genieten van een walking dinner. Door de diverse verrassingsacts valt er in alle ruimtes wel iets te beleven.

 

Dansen of relaxed loungen

Twee dj’s en een super live band zorgen voor de muzikale omlijsting; wie wil dansen, kan z’n hart ophalen. Maar ook voor relaxed loungen of bijpraten met collega’s zijn diverse luxe ruimtes ingericht. Kom dus met het gehele team naar dit fantastische feest.

 

Slechts € 65 pp all in!

Sfeervol, culinair, verrassend entertainend en dat alles dus voor slechts € 65 per persoon. Organiseerde u ooit eerder zo makkelijk en snel voor uw team een volledig verzorgde teamavond tegen deze aantrekkelijke prijs?!

 

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Boek vóór 26 april een overnachting in het NVvP Hotel. Wij bieden de mogelijkheid om de laatste 20 kamers voor het lage tarief aan te bieden inclusief alle faciliteiten tot uiterlijk  26 april.

  

Overig informatie en inschrijven: http://www.nvvp.org/efp/europerio9/hollandse-avond/

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
NVvP
Gerelateerde artikelen