menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
20 februari 2018

Overname Smithuis Tandtechniek door 4Dental Tandtechniek

Met terugwerkende kracht maakt Smithuis Tandtechniek per 1 januari onderdeel uit van 4Dental Tandtechniek. Met de overname van de bedrijfsactiviteiten van Smithuis Tandtechniek heeft 4Dental 19 vestigingen in Nederland met 300 medewerkers.
Overname Smithuis Tandtechniek door 4Dental Tandtechniek

Met de deelname van 4Dental in de Thaise tandtechnische onderneming Hexa Ceram en Lotus Dental heeft de onderneming meer dan 1.000 medewerkers in dienst en behoort daarmee tot de top 10 grootste tandtechnische ondernemingen ter wereld. Na jarenlange nauwe samenwerking tussen Smithuis en 4Dental was een overname een vanzelfsprekende stap in de verdere professionalisering van beide tandtechnische laboratoria. Met een betere landelijke dekking is service altijd dicht in de buurt van de klanten. Daarnaast betekent deze uitbreiding meer keuze en mogelijkheden.

 

De vestiging van Smithuis Tandtechniek in Apeldoorn zal integreren in de vestigingen Deventer en 4Dental Apeldoorn. De overige vestigingen van Smithuis zullen hun activiteiten voortzetten als 4Dental Deventer, 4Dental Hardenberg en 4Dental Hengelo.


Bezoek voor meer informatie de website: www.4dental.nl of neem contact op met een lokale vestiging.

 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie
Betrokken partijen: 4Dental Tandtechniek

Lees meer over:
Overname Tandheelkunde
Gerelateerde artikelen