menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
5 december 2018

Praktijk Anno Nu: Update wet- en regelgeving 2019 in vijf tips

In een half uur tijd kijken twee ervaren juristen van VvAA met u naar volgend jaar, Met een arbeidsrechtelijke en gezondheidsrechtelijke bril bespreken zij de belangrijkste aandachtspunten voor 2019, vertaald in vijf concrete tips. Sprekers: Florien van Woerden en Maarten van den Berg, beide jurist bij VvAA.
Praktijk Anno Nu: Update wet- en regelgeving 2019 in vijf tips

Congres Praktijk Anno Nu zal 8 december 2018 voor de vijfde keer georganiseerd worden  door  KNMTVvAA en  MedischOndernemen! Praktijk Anno Nu is hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg. Praktijkhouders en -managers die vol vertrouwen en voorbereid het komende jaar in willen gaan. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kunt toepassen om uw praktijk op orde te brengen.  Alle (niet-medische) aspecten van uw praktijk komen daarbij aan bod. 


Tijdens Praktijk Anno Nu krijgt u praktische tips en handvatten die u meteen kunt toepassen in uw praktijk. Met de zekerheid dat uw praktijk op orde is, kunt u zich concentreren op uw patiënten en ook in 2019 de kwaliteit leveren die u wilt. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden vind je hier.


Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen