menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
25 april 2019

Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert vaste interieuronderdelen

Sinds 1899 hebben we ons ontwikkeld tot allround specialist in de interieurbouw. We leveren oplossingen die voor resultaten zorgen en dat is meer dan een interieur. Dat zijn tevreden cliënten en medewerkers in je praktijk of zorginstelling. Het gaat uiteindelijk altijd om mensen.
Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert vaste interieuronderdelen

Doordacht, ergonomisch, hoogstaand,

In het interieur en de inrichting van praktijken en/of instellingen staan het comfort en de beleving van de cliënt centraal, maar is de werkbaarheid voor de zorgverlener niet minder belangrijk. Naast sfeer en functionaliteit letten we ook goed op aspecten als hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid.

 

Mooi praktisch en duurzaam
Wij ontwerpen, produceren en monteren nieuwe inrichtingen en zorgen voor vernieuwing van het bestaande interieur. Samen met jou en eventueel een interieurarchitect werken wij toe naar het eindresultaat dat jullie voor ogen hebben. We stellen een goede onderlinge communicatie tussen verschillende partijen centraal. Cliënten mogen geen overlast ondervinden, daarom maken we zoveel mogelijk onderdelen in de productie klaar.

 

Totaalconcept  (Turn Key)
Al eens aan de mogelijkheid gedacht om alle aspecten voor vernieuwing van het interieur bij één opdrachtgever neer te leggen? Om jou als zorgverlener te ontzorgen nemen wij graag de complete projectbegeleiding op ons. Bij het ontwerp wordt aan alle aspecten gedacht zoals, meubilair, lichtplan, vloer- en raambekleding, ergonomie, maatwerkmeubelen en montage. Hierbij stellen we een goede onderlinge communicatie tussen de verschillende samenwerkende partijen centraal. Tijdens het project informeren wij u over de voortgang en indien er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, dan bespreken wij dat met u. HET IDEALE INTERIEUR, daar maken we werk van<<

 

 

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
Bedrijfsvoering
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal