menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
24 januari 2019

Samenwerken met waarde voor de patiënt, samenwerkingspartners én je praktijk

De gezondheidszorgmarkt in Nederland verandert. Er moet patiëntgericht worden gewerkt en zoveel mogelijk ‘op de juiste plek’. Dat betekent dat samenwerking voor eerstelijnszorgverleners onvermijdelijk is om ook in de toekomst een succesvolle praktijk te houden.
Samenwerken met waarde voor de patiënt, samenwerkingspartners én je praktijk

Op 9 maart 2019 vindt Fysiopraktijk Anno Nu plaats. Hét congres voor praktijkhouders waar de actuele ontwikkelingen rondom praktijkvoering aan bod komen.  Rutger IJntema MBA is fysiotherapeut en onderzoeker/opleider aan de Hogeschool Utrecht spreekt op Fysiopraktijk Anno Nu over samenwerken met waarde voor de patiënt, samenwerkingspartners én je eigen praktijk.


In deze workshop ga je op basis van het recent ontwikkelde Healthcare Value model voor eerstelijnspraktijken oefenen met deze samenwerking aan de hand van een concrete casus. Je leert inzien wat de belangen, doelen en voorwaarden van je eigen praktijk zijn èn die van patiënten en samenwerkingspartners, hoe die deels kunnen overlappen maar ook erg van elkaar kunnen verschillen. Je oefent met het vinden van gemeenschappelijke grond zodat door samenwerken waarde wordt toegevoegd. Met deze workshop zit je met meer bagage en zelfvertrouwen aan tafel bij het aangaan van een samenwerking. 

Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal