menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
4 juli 2018

Schaarste aan tandartsen in Noord- en Oost-Nederland

Het grote tekort aan tandartsen in Noord- en Oost-Nederland is een steeds bekender probleem. Hoe komt dit? En, wat is een goede oplossing?
Schaarste aan tandartsen in Noord- en Oost-Nederland

Het tekort aan tandartsen in de noordelijke en oostelijke delen van Nederland neemt momenteel bijna onverantwoorde vormen aan. De vraag is hoe dat komt. Vakgenoten vermoeden dat het vaak neerkomt op 'onbekend maakt onbemind'. Echter, in de meeste gevallen is werken en vooral wonen en leven in deze gebieden beter dan men denkt. De lucht is er schoner, er zijn -veel- minder of geen files, het wonen en leven is goedkoper. Daarnaast zijn de mensen minder gehaast en is de natuur veelal wijdser en mooier dan in de dichtbevolkte Randstad. Voor kinderen vaak een fijne plek om op te groeien. Zeker op sociaal en cultureel gebied zijn er veel mogelijkheden.


Bijkomend voordeel is dat de verdiensten in de tandheelkunde gelijk zijn aan die in het westen en midden van het land. Er zijn zoveel plekken waar tandartsen aan de slag kunnen of mogelijk een praktijk kunnen overnemen. Vaak tegen gunstige prijzen. Voor tandartsen die de mogelijkheden willen onderzoeken, kan jouwmondzorgjob een helpende hand bieden.  Bel 085 877 2452 voor meer informatie.

 

www.jouwmondzorgjob.nl 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Tandarts
Gerelateerde artikelen