menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
17 mei 2017

Tandarts en dermatoloog bundelen krachten in 1 praktijk

Op 10 mei 2017 hebben Anna Dieleman en Robert van der Leest een unieke praktijk geopend. In de Middelburgse praktijk werken de tandarts en dermatoloog samen om esthetische behandelingen op niveau te bieden.
Tandarts en dermatoloog bundelen krachten in 1 praktijk Robert van der Leest en Anna Dieleman

Praktijk dieleman|vanderleest aesthetics biedt professionele behandelingen voor mensen met hoge esthetische eisen. “We kunnen ervoor zorgen dat mensen er fris, verzorgd en jonger uitzien”, zegt Dieleman. “Plaats van handeling is de vertrouwde omgeving van onze Tandartspraktijk Dieleman. Daar bieden we puur maatwerk op basis van grondige gezichtsanalyses en full face-behandelingen.” De tandheelkundige zorg van Tandartspraktijk Dieleman zal blijven zoals patiënten dat nu gewend zijn. dieleman | vanderleest aesthetics is daarmee dus een aanvulling op de zorg die nu geleverd wordt. Esthetiek heeft al langer Dielemans aandacht. "Ik vind het logisch dat ik niet alleen voor een gezonde mond zorg, maar ook voor een mooie mond."

 

Advies

Dr. Robert van der Leest is dermatoloog en heeft in het Erasmus MC als een van de eerste jonge dermatologen de opleiding Cosmetische Dermatologie’ voltooid. Het spanningsveld tussen de cosmetische  en de medische kant van zijn vakgebied fascineert hem. "Medische dermatologie is mooi, urgent en nuttig werk. Ik ben vanuit het Erasmus MC gedetacheerd bij het ADRZ te Goes en Vlissingen. Daarnaast vestig ik me nu als cosmetisch dermatoloog. Ook een mooi en nuttig vakgebied, met veel nieuwe wetenschappelijke en technische ontwikkelingen. De gêne is weg, de behoefte aan professionele kwaliteit en echt eerlijk advies neemt toe. Daar willen wij in voorzien."

 

De basis van de praktijk ligt in eerlijke adviezen, legt Van der Leest uit: “Het is heel simpel: we zijn ervaren vakmensen met een medische achtergrond. We voeren zorgvuldige analyses uit en bieden op basis daarvan passende oplossingen aan.

 

dieleman | vanderleest aesthetics

Bellinkplein 3

4331 GZ Middelburg

0118-225062

www.dv-aesthetics.nl

info@dv-aesthetics.nl

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen