menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
26 november 2020

Whitepaper 'Tandarts en ondernemer: met Intelly blijft u in control'

In de afgelopen jaren heeft Intelly samen met enkele van haar klanten diverse whitepapers over ondernemerschap samengesteld. We hebben onze boodschap nog eens samengevat in een bondig, prettig leesbaar document met tientallen direct toepasbare adviezen, waardevolle tips van andere praktijkhouders, interessante casussen van mondzorgcollega’s Eize van Wijngaarden en Caroline Cuppens.
Whitepaper 'Tandarts en ondernemer: met Intelly blijft u in control'

Bij wie ooit is afgestudeerd als mondzorgspecialist kan het opeens gaan kriebelen om toch ook een eigen praktijk op te zetten. Voor de ene tandarts is de keuze voor een eigen praktijk een natuurlijk proces, doordat er al een praktijk is in de familie, die overgaat op de volgende generatie. De ander krijgt de kans mogelijk aangeboden doordat er geen opvolger is voor de praktijk waar hij of zij al werkt. Weer een ander is actief op zoek naar een over te nemen praktijk. In alle situaties geldt dat een praktijkhouder veel zaken op zich af ziet komen die hij of zij vooraf vaak niet had verwacht.

 

Van start gaan

Er zijn veel processen die om digitalisering vragen, patiënten zijn veeleisend en verwachten een hoog niveau van service. Kleine praktijken voelen de druk om te groeien of worden mogelijk overgenomen door een keten. In deze uitgebreide whitepaper laten we u zien hoe een start kunt maken met de basis van deze administratie van waaruit verder kan worden gebouwd.

 

De onderwerpen

Lees in de whitepaper meer als het gaat om het opzetten van administratieve processen waarbij u control blijft, zicht houdt op de omzet- en inkoopkant, automatische declaratieverwerking, beperking van het debiteurenrisico, zicht houdt op personeelszaken en de voordelen van real time rapportages. 

 

Als u uw gegevens hieronder achterlaat, ontvangt u de downloadlink in uw mail.
Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: Intelly
Gerelateerde artikelen