menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
28 februari 2019

Uniek: flexpraktijk voor zorgverleners

Een prachtig pand in een lommerrijke omgeving, direct na kruispunt Den Deijl richting Den Haag - Leiden. Een gebouw met een klassieke uitstraling en een modern interieur. Alles straalt warmte, aandacht en zorg uit. Eveline Prosman, trotse eigenaresse van Papehorst en boegbeeld van deze bloeiende praktijk vertelt vol enthousiasme over dit unieke concept.
Uniek: flexpraktijk voor zorgverleners

Een praktijkruimte of cursuslocatie per dagdeel te huur in de Randstad


Koetshuis Papehorst in Wassenaar

De Papehorst is een prachtig statig voormalig koetshuis dat omgetoverd is tot een multidisciplinaire praktijk met diverse behandelruimten en een ruim cursuslokaal. De Papehorst biedt zelfstandige zorgverleners de gelegenheid om zonder investering hun praktijk te voeren. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en worden verzorgd. Deze professionele flexpraktijk maakt het mogelijk om met verschillende disciplines samen te werken onder een dak. 

Voor opleidingen, cursussen, presentaties of workshops is de Papehorst een exclusieve locatie in de Randstad die speciaal gericht is op de medische sector.

 

Behandel- en spreekkamers

De behandelkamers in de Papehorst zijn bedoeld voor flexhuur. Een zorgverlener kan hier voor een dag of dagdeel een praktijkruimte huren. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor een keuringsarts, psycholoog, osteopaat of diëtist. Eveline legt uit waarom. “We hebben binnen de Papehorst compleet ingerichte behandelkamers speciaal voor zorgverleners die in deze regio af en toe hun patiënten willen behandelen of spreken. We hebben geen langdurige huurcontracten, de mogelijkheid bestaat al om vanaf 4 uur een behandelkamer te reserveren. Onze tarieven zijn inclusief alle faciliteiten en vrijgesteld van btw. Naast de praktijkruimten beschikt de Papehorst over diverse gemeenschappelijke ruimten in het gebouw, zoals de receptie, de wachtruimte en een grote zolder die als vergader- of educatieruimte gebruikt kan worden. Door het gezamenlijk gebruik hiervan hoop ik dat samenwerking tussen verschillende disciplines versterkt wordt. En hierdoor kunnen wij van elkaar leren en elkaar aanvullen. Zo ontstaat een multidisciplinair netwerk met alle aandacht en verschillende mogelijkheden voor de patiënt!”

   

Cursusruimte

Het sfeervolle cursuslokaal, welke is gelegen op de 1e etage, kan in verschillende opstellingen ingedeeld worden en daardoor plaats bieden aan groepen tot ongeveer 20 personen. Op deze manier is het pand zeer geschikt voor het geven van cursussen, trainingen, workshops, presentaties en seminars. Ook deze cursusruimte verhuren we per dagdeel, zowel door de week, avond en in het weekend, vertelt Eveline. Het is zelfs mogelijk om het gehele koetshuis te huren. Deze exclusiviteit biedt de mogelijkheid om zowel theorie als praktijk op dezelfde locatie te combineren. Dit mag toch wel uniek genoemd worden, een opleidingscentrum geheel privé te gebruiken met alle benodigde faciliteiten en bovenal een professionele uitstraling.

 

Bereikbaarheid

De Papehorst is centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan de N44 en op 2 km van station Voorschoten. Direct achter de Papehorst is er voldoende en gratis parkeergelegenheid.

 

Benieuwd wat Papehorst voor u kan betekenen? Of geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Papehorst? Bel, mail of kom een kijkje nemen op de Papeweg 1a in Wassenaar.

 

Papehorst

Papeweg 1a

2245AD Wassenaar

070-2002210

info@papehorst.nl

www.papehorst.nl

 

Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen