menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
22 januari 2015

Patiëntgericht denken én gezonde financiën?

De druk van de overheid en zorgverzekeraars op de gezondheidszorg neemt toe. Er komen steeds meer richtlijnen, wettelijke kaders en tariefmutaties, enerzijds om de kwaliteit te borgen, maar ook en misschien wel vooral om te bezuinigen.
Patiëntgericht denken én gezonde financiën?

Eerst waren er vaste tarieven, toen vrije tarieven, nu weer vaste tarieven en er is de dreiging van een tariefsverlaging. Wanneer en hoe de nieuwe tarieven worden ingevoerd is nog niet duidelijk. Maar dat er de komende jaren verdere druk op uw marge ontstaat, lijkt een feit te zijn. En natuurlijk maakt u zich dan zorgen over de toekomst van uw praktijk: Kan ik nog wel dezelfde kwaliteit zorg blijven leveren als de tarieven omlaag gaan? Kan ik wel blijven investeren in nieuwe apparatuur en opleidingen voor mijn werknemers? Wat heeft dit voor consequenties voor mijn inkomen en financiële planning?

 

Lees in de whitepaper 'Patiëntgericht denken én gezonde financiën' meer over hoe u de kwaliteit waarborgt en daarbij uw financiën op peil houdt.

 

De Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg

Hoe houdt u uw rendement op peil? En hoe werk je klantgericht? Deze onderwerpen komen aan bod op de Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg op 30 januari. Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Betrokken partijen: Raadgevers Kuijkhoven

Lees meer over:
Praktijkfinanciering Klant
Gerelateerde artikelen
Open modal