menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
15 mei 2018

Wie krijgt de Zinnige Zorg Award 2018?

Samen met zorgaanbieders werkt VGZ aan Zinnige Zorg; betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Voor de derde keer reikt VGZ een prijs uit voor het beste voorbeeld van Zinnige Zorg en stemmen kan nog tot 27 mei.
Wie krijgt de Zinnige Zorg Award 2018?

Het kan in de zorg eenvoudiger, logischer, slimmer en met meer aandacht voor de patiënt. VGZ zoekt samen met zorgaanbieders naar ideeën die dat mogelijk maken. Inmiddels zijn er ruim 200 goede voorbeelden van zinnige zorg. Uit al die ideeën zijn 11 initiatieven gekozen die kans maken op een gouden, zilveren of bronzen award. Naast mooie initiatieven uit de ziekenhuiszorg, zijn er ook voorbeelden uit de GGZ en uit de verpleegzorg.

 

Het publiek bepaalt 

Het Nederlandse publiek bepaalt wie de finalisten worden. Stemmen kan nog tot 27 mei op de website www.zinnigezorgaward.nl. Daar staat ook een overzicht van de 11 genomineerde initiatieven. Een deskundige jury beoordeelt 29 mei op een speciale finale avond de gekozen ideeën met de meeste stemmen.

 

Prijzengeld voor zorgvernieuwing

De elf genomineerden dingen mee naar drie prijzen: 10.000 euro voor de winnaar (gouden award), 5.000 euro voor nummer twee (zilveren award) en 2.500 euro voor de derde plaats (ja inderdaad: de bronzen award). De winnaars kunnen hun prijs besteden aan de zorgvernieuwing.

Bron: zorgenz.nl
Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
VGZ Eerstelijnszorg
Gerelateerde artikelen