menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
7 januari 2019

Winnen: 50% korting op de dienstverlening van DentalRules voor het eerste jaar

Vanwege het 5-jarig bestaan van “Anno Nu” mochten wij een prijs weggeven aan de bezoekers van het congres. Door omstandigheden is deze prijs vrijgekomen.
Winnen: 50% korting op de dienstverlening van DentalRules voor het eerste jaar

Meedoen aan loting

U kunt zich bij ons aanmelden en alsnog meedoen aan de verloting van de prijs! Deze luidt als volgt: 50% korting op de dienstverlening van DentalRules voor het eerste jaar. 

 

Om een korte impressie te geven van wat DentalRules doet: 

U kent het vast wel; overvolle mappen aan protocollen, werkbonnen, storingsbonnen, personeelsdossiers enzovoort. Hoe bent u er zeker van dat dit allemaal ordelijk en volledig is?  

 

Richtlijnen binnen de mondzorg veranderen aan de lopende band. De tandarts verandert steeds meer in een manager en het managen van een tandartspraktijk kost veel tijd en moeite. Het kan de tandartsen veel inspanning kosten om een bedrijfsstructuur goed op te gaan zetten; immers, de tandarts is verantwoordelijk voor zowel de zorgprocessen als de kwaliteit van de zorg.

 

Ook het monitoren van de kwaliteit en het optimaliseren van allerlei processen zijn een intensieve maar zeer belangrijke bezigheid. Iedereen binnen de praktijk moet op de hoogte zijn van vele protocollen. Dagelijkse processen kunnen worden geëvalueerd en verbeterd. Bepaalde gegevens en incidenten worden geregistreerd en verzameld, zodat allerlei data worden gevormd.

 

Dit kan worden gestructureerd en geoptimaliseerd door het kwaliteitsmanagementsysteem van onze speciale software binnen de praktijkvoering. Deze software vereenvoudigt de administratie en waarborgt de kwaliteit van de zorg.  

 

Wij van DentalRules kunnen door middel van onze software veel van deze onderdelen automatiseren en u een compleet overzicht bieden in uw administratie. U krijgt de juiste handvatten aangereikt om de kwaliteit te monitoren en inzicht te verkrijgen in de informatie die nodig is om de kwaliteit binnen uw praktijk te verbeteren. 

 

Onze actie loopt tot en met 31 januari. Aanmelden om aan deze verloting te kunnen deelnemen: info@dentalrules.nl

 

 

Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen