menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
12 januari 2018

Zorgomgeving als één van de hoofdthema’s in GroenEffect

Het pas gelanceerde digitale platform GroenEffect streeft naar een groenere en gezondere omgeving voor iedereen. Eén van de vier hoofdthema’s is de zorg.
Zorgomgeving als één van de hoofdthema’s in GroenEffect Van links naar rechts: uitgever GroenEffect Reinoud Schaatsbergen en co-hoofdredacteuren Wendy Bakker, Kyra Kuitert en Martin Knol.

Groen is overal. Maar als we niet oppassen is het overal niet meer groen. Kantoren en scholen worstelen met een slecht binnenklimaat, openbare ruimten zijn gevuld met betonnen vlaktes en ondertussen keldert de Nederlandse luchtkwaliteit en dus verslechtert de gezondheid.


GroenEffect neemt daarom het voortouw om groen in de schijnwerpers te zetten. Samen met partners en een zeskoppige Raad van Advies streeft GroenEffect naar een groenere, gezonde omgeving voor iedereen. Onder leiding van een professionele en bevlogen redactie, bestaande uit Wendy Bakker, Kyra Kuitert en Martin Knol, worden met GroenEffect vier hoofdthema’s uitgelicht: openbare ruimte, gebouwen, onderwijs en zorg. Immers, iedereen heeft baat bij groene parken, vitale werkplekken, gezonde klaslokalen en helende tuinen bij zorgomgevingen. Dit doen zij middels de GroenEffect Analyses. Deze uitgebreide journalistieke publicaties verschijnen eens per maand op de website groeneffect.nl en zijn gericht op een van de vier hoofdthema’s. De eerste doorlicht het Rotterdamse project De Groene Connectie en is hier te lezen.


Ook verschijnt eens per kwartaal het GroenEffect digitaal magazine. Natuurlijk online, zonder groen opofferen voor een papieren versie. Een proefeditie leest u hier. Het magazine is een visueel sterk product met de nieuwste analyse, de beste tips en tricks, boeiende visies van professionals en een verslag van het EffectGesprek. Het EffectGesprek is een kwartaalbijeenkomst waarin samen met u wordt gezocht naar concrete oplossingen voor belemmeringen in de sector, telkens gericht op een van de vier hoofdthema’s. Mis het niet: meld u nu aan voor het eerste EffectGesprek.


Meer informatie: groeneffect.nl

U vindt ons ook op:

Twitter, Facebook en LinkedIn  

Voor meer informatie kunt u terecht bij Reinoud Schaatsbergen via reinoud@groeneffect.nl of 038 – 4606384.
Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Digitalisering Communicatie
Gerelateerde artikelen