menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
3 mei 2017

Blog: 3 redenen om deel te nemen aan de Dag van de Praktijkmanager

Op donderdag 11 mei vindt in Amersfoort al weer de tiende editie van de Dag van de Praktijkmanager plaats. Deze jubileumeditie belooft extra feestelijk te worden. Zelf ben ik als praktijkmanager al jaren van de partij, om meerdere redenen.
Blog: 3 redenen om deel te nemen aan de Dag van de Praktijkmanager

Het is leuk en inspirerend

Het is in de eerste plaats heel leuk om deel te nemen aan de Dag van de Praktijkmanager. Je ontmoet collega’s uit het hele land en die kans krijg je niet elke dag. Je kunt aanschuiven bij diverse thematafels waar je ruimte krijgt om met elkaar te sparren en zaken kunt bespreken die ook in jouw praktijk spelen. Elke regio zo heeft zijn eigen bijzonderheden, dit maakt het heel inspirerend.

 

Het is leerzaam

Er komen veel interessante sprekers. Je kunt deelnemen aan workshops en trainingen over de meest uiteenlopende zaken die met ons vakgebied te maken hebben. Over efficiënt werken met LEAN-methodiek, over teamwork en het voeren van goede functioneringsgesprekken. Maar ook over de aanzegplicht, opvolging van tijdelijke arbeidsovereenkomsten en het vernieuwde ontslagrecht.

 

Professionaliteit

Naast dit alles vind ik het persoonlijk heel belangrijk dat we als praktijkmanagers werken aan onze professionaliteit, dat we kennis delen en ervaringen uitwisselen. De Dag van de Praktijkmanager is daarvoor een mooie gelegenheid. 

 

Tot 11 mei! 

 

Doris Post

Praktijkmanager Kliniek Tandheelkunde Sneek

www.tandartssneek.nl


Klik hier voor meer informatie over de Dag van de Praktijkmanager.

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie

Lees meer over:
Dag van de Praktijkmanager
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal