menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
22 oktober 2018

30 jaar later: Van secretaresse tot praktijkmanager

In 1988 begon Marion van der Vleuten als secretaresse in een solo praktijk bij Jan van Montfort. Nu, 30 jaar later, is zij praktijkmanager bij Mondzorg Geldrop. Haar team bestaat uit 32 medewerkers.
30 jaar later: Van secretaresse tot praktijkmanager

“In 2010 is de praktijk overgenomen door 2 enthousiaste tandartsen en zijn we verder gegaan onder de naam Mondzorg Geldrop. De afgelopen jaren zijn er 3 praktijken overgenomen. Deze praktijken zijn geïntegreerd binnen Mondzorg Geldrop. Nu 30 jaar later ben ik praktijkmanager bij Mondzorg Geldrop met een team van 32 medewerkers. Jan van Montfort is nog steeds een van de tandartsen; hij is de nestor van onze praktijk”, vertelt Marion.

 

Sinds januari is de praktijk Mondzorg Geldrop verhuisd naar een nieuwe locatie. De oude locatie is nu de nevenvestiging geworden. “De locatie is prachtig. Ik ben er heel trots op dat ik de gelegenheid heb gekregen mee te ontwikkelen en nu manager ben van dit fijne team.”

 

Marion is sinds 2017 lid van PraktijkmanagersNetwerk, maar is nog niet eerder op een regiomiddag geweest. “Dit wordt de eerste keer. Ik verwacht interessante sprekers te horen en regionale collega’s te ontmoeten. Ik heb de groep nog niet in ‘real life’ ontmoet. Wel hebben we veel contact via de mail.” Volgens Marion is praktijkmanagen een solistische functie, waarbij je creatief moet zijn en zelf het wiel moet uitvinden. “Als je in een netwerk zit, kun je sparren met elkaar over allerlei onderwerpen die je tegenkomt op de werkvloer.”

 

Wees er ook bij op de  PM Regiomiddagen 8 november zijn we in Den Haag, 10 januari in Utrecht, 17 januari in Arnhem en 24 januari in Zwolle.  Meld je aan.

Afbeelding: Marion staat rechts vooraan
Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur

Lees meer over:
Praktijk PM Regiomiddagen
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal