menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
20 maart 2019

23 mei 2019

Veel belangstelling voor de Dag van de Praktijkmanager

In de eerste lijn neemt de praktijkmanager een steeds prominentere plek in. Het aantal beoefenaren van de functie groeit snel. Dat blijkt ook uit de belangstelling voor de 12e editie van de Dag van de Praktijkmanager op 23 mei in Amersfoort.
Veel belangstelling voor de Dag van de Praktijkmanager

Tijdens de Dag van de Praktijkmanager vieren we ons vak! We bespreken operationele, tactische en strategische vraagstukken met startende én ervaren praktijkmanagers. Op 23 mei verwelkomen we praktijkmanagers uit tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgpraktijken.

 

Je gaat gegarandeerd met een hoofd vol kennis, inspiratie én energie naar huis. We hebben een prachtig én uitdagend vak waarin we flinke stappen maken. Daar ben je het als praktijkmanager ongetwijfeld mee eens. In Nederland groeit het aantal praktijkmanagers snel en krijgen we er steeds meer taken en verantwoordelijkheden erbij.

 

Tijdens de Dag van de Praktijkmanager kun je verschillende keuzesessies volgen die voor jou relevant zijn. Je kunt kiezen uit sessies die gespecialiseerd zijn op niveau, type praktijk, voor jezelf, je team en je praktijk. Deze keuzesessies kun je volgen in de vorm van masterclasses, actualiteitensessies, ontwikkelingssessies en speedconsults. Omdat je niet zit te wachten op algemene verhalen, zorgen de sprekers voor direct toepasbare informatie.

 

Kom op 23 mei naar de Dag van de Praktijkmanager!  Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar www.pmdag.nl

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
Dag van de Praktijkmanager
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen