menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
3 november 2017

PM Regiomiddagen: actuele vraagstukken in ontspannen (kerst)sfeer

De wereld om je heen verandert en dit brengt voortdurend nieuwe uitdagingen met zich mee. Technologie, wetgeving en patiënten met steeds weer nieuwe eisen. Hoe ga jij om met deze uitdagingen in de praktijk? Heb jij al een plan van aanpak? Wij helpen je daar graag bij!
PM Regiomiddagen: actuele vraagstukken in ontspannen (kerst)sfeer

Een bijeenkomst in de buurt, antwoorden op actuele vraagstukken en ervaringen uitwisselen met collega’s in leuke en ontspannen sfeer. Dat is waar haast iedere praktijkmanager behoefte aan heeft. Bij vrijwel elke regio spelen dezelfde vraagstukken. Als deskundig informatieplatform willen wij graag in deze informatiebehoefte voorzien.

 

 

Zo komt Marco Dees, marketing manager bij Infomedics uitleggen hoe je patiënten niet alleen tevreden maakt, maar ook loyaal en zelfs ambassadeur van je praktijk. Hij laat zien welke eenvoudige stappen je kunt nemen om serieus werk te maken van de vragen: hoe maak je patiënten echte ambassadeurs van je praktijk? Hoe gaan ze jou helpen om je praktijk naar een hoger plan te tillen? En, hoe ziet perfecte patiëntgerichtheid er eigenlijk uit? Met de informatie en de tools in zijn presentatie kun je morgen aan de slag. Snel en eenvoudig, terwijl het bijna geen geld en tijd kost.

 

Dit jaar vinden de PM Regiomiddagen plaats op de volgende drie locaties:

 

11 december in Groningen

13 december in Rotterdam

18 december in Utrecht

 

Om 15.30 uur word je ontvangen met een kop koffie of thee en vanaf 16.00 uur start het inhoudelijk programma. Je hoeft niet na te denken over het eten, want om 18.30 uur zal er een lekker diner voor je klaar staan. Er volgt nog een interessante sessie en vanaf 20.00 uur is het tijd om het jaar goed af te sluiten met de kerstborrel. De PM Regiomiddag eindigt om 21.00 uur.

 

Tijdens de PM Regiomiddagen spreken deskundigen over relevante, actuele zaken. Maaike Straathof is op alle PM Regiomiddagen aanwezig om samen met jou en jouw regio kennis en ervaringen te delen!

 

''Je ontmoet 'collega's' die in de buurt werken. Prettig, omdat je een behoorlijk solistische functie hebt!''

 

Meer informatie over de PM Regiomiddagen vind je hier.

 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
PM Regiomiddagen
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal