menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
CapsNobel
`Accountants & Belastingadviseurs`
www.capsnobel.nl Breda, Nederland
Omschrijving

CapsNobel is een allround accountants- en belastingadvieskantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Alle accountantszaken kunnen wij voor u verzorgen. Daarnaast geven wij gerichte belastingadviezen die nodig zijn. Ook startende ondernemers adviseren wij bij hun vragen over financiële en fiscale vraagstukken.
Hier volgt een beknopt overzicht van onze diensten. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Accountancy
CapsNobel verleent alle reguliere accountantsdiensten: van het samenstellen van jaarrekeningen tot het opstellen van prognoses. Wij mogen allerlei soorten accountantsverklaringen afgeven. Dat kan nodig zijn wanneer u bijvoorbeeld subsidie wilt aanvragen.
Vergunning voor wettelijke controles
De AFM (Autoriteit Financiële Markten) heeft CapsNobel een WTA-vergunning verleend voor het verrichten van wettelijke controles:
CapsNobel mag dus een verklaring afgeven bij de getrouwheid van uw jaarrekening.
CapsNobel moet daarvoor wel permanent voldoen aan de kwaliteitseisen van de AFM.
Onze vergunning is verstrekt onder nummer 13000372 en die kunt u vinden In het register •accountantsorganisaties• op de website van de AFM.

Meer dan vragen beantwoorden
De accountants van CapsNobel zijn een duidelijk toegevoegde waarde voor uw onderneming. Wij zijn er niet alleen om uw vragen te beantwoorden. U mag van ons ook verwachten dat wij proactief reageren op uw bedrijfsvoering.
Salaris- en andere administratieve dienstverlening
Als ondernemer richt u zich vooral op uw core business, uw kernactiviteit, uw vak. Veel kans dat uw administratieve én uw financiële zaken aan uw aandacht ontsnappen. De tijd ontbreekt dikwijls en het heeft bij u meestal niet de hoogste prioriteit. Zo is uw salarisadministratie bij ons in goede handen. En ook als u graag eens een advies wil over personele aangelegenheden, kunnen wij u verder helpen. Kortom: we nemen u veel zorg uit handen.

Belastingadvies
Naast het regulier indienen en opstellen van alle noodzakelijke aangiften voor de belastingdienst zijn de fiscalisten van CapsNobel vooral gespecialiseerd om u en uw onderneming fiscaal te begeleiden. Wij doen dit op een creatieve manier zoals u dat van fiscalisten mag verwachten. Het toepassen van de juiste wet- en regelgeving verliezen we daarbij niet uit het oog.
Bedrijfsfoto's
Contactgegevens
Stadionstraat 15b
4815 NC
Breda, Nederland
076 - 522 5005
w.wanders@capsnobel.nl
www.capsnobel.nl


Open modal