menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
10 juli 2017

Regio Friesland houdt sessie op Terschelling

Op vrijdag 30 juni stond het tweede regio-overleg van dit jaar gepland voor onze groep praktijkmanagers uit Friesland. Deze keer was er gekozen voor een wel heel bijzondere locatie: het prachtige eiland Terschelling.

Onze collega Marion komt namelijk altijd trouw vanaf Terschelling naar de overleggen, die in principe altijd in Joure plaatsvinden. Dus voor dit overleg hebben we de rollen omgedraaid en zijn we met een deel van de groep afgereisd naar Terschelling.  Op de boot vonden we elkaar snel en onder het genot van een kopje koffie en thee werd er al gauw druk vergaderd en bijgepraat over de ontwikkelingen in de diverse praktijken. De overtocht van 2 uur was binnen een mum van tijd voorbij. En gelukkig waren de weergoden ons goed gezind, want tegen alle berichten in was het droog op het eiland!


Marion had een taxi geregeld, waarmee we naar Midsland werden gereden. Aldaar kregen we een rondleiding door de praktijk, gevestigd in een voormalig politiebureau. Inmiddels was het lunchtijd en zijn we op de huurfiets door de duinen naar het strandpaviljoen in Midsland aan Zee gefietst voor een echte eilander lunch. 


Na de lunch stapten we weer op de fietsen en vond de vergadering plaats in de praktijk. Hier werd opnieuw de nodige kennis en ervaring uitgewisseld. De middag eindigde rond kwart voor vier, waarna een deel van de groep weer naar de boot werd gebracht en de anderen achterbleven om het weekend op Terschelling door te brengen.


We kijken met elkaar terug op een geslaagde dag en zijn van plan om dit uitstapje nog eens (misschien wel jaarlijks?) over te doen! 

 

Afke Zijlstra

Praktijkmanager Tandartspraktijk Oenkerk

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen
Open modal