menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
6 oktober 2020

8 oktober 2020

Online Strategiedag voor ervaren praktijkmanagers over HR-beleid

Hoe werk jij bewust aan strategisch HR-beleid? Lukt dat en waar loop je tegenaan? Strategisch HR-beleid is het onderwerp van de Strategiedag voor ervaren praktijkmanagers op 8 oktober. Joost de Waard en Charlotte van den Wall Bake geven je tips, handreikingen en inzichten, waarmee je direct in jouw praktijk aan de slag kunt met het neerzetten van een solide HR-strategie. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.
Online Strategiedag voor ervaren praktijkmanagers over HR-beleid
Onze onlinereeks van maatwerkbijeenkomsten, afgestemd op praktijkniveau en/of ervaringsniveau, start op 8 oktober met de Strategiedag. Input van experts, veel interactie én ruimte voor je eigen vragen maken deze bijeenkomst tot een waardevolle aanvulling en update van je kennis op dit terrein.

 

Strategisch HR-beleid

In deze tijden van schaarste, 'millennials' die snel verveeld zouden raken, een steeds mondiger patiënt, naast veel meer factoren, is strategisch personeelsbeleid essentieel om binnen de praktijk(en) en naar buiten toe succesvol te zijn. Maar de hectiek van alledag legt een groot beslag op je tijd en aandacht. Hoe bewust werk jij aan HR-beleid? En zo ja, lukt dat om dat na te leven? En zo nee, waar loop je tegenaan? Verloop? Verzuim? Demotivatie?
 

Direct aan de slag

Joost de Waard, senior consultant HRM bij Visser & Visser, en Charlotte van den Wall Bake, dagvoorzitter en teamcoach van  Coaching Amersfoort , geven je tips en handreikingen waarmee je in de praktijk direct aan de slag kunt. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Als je je vraag van tevoren indient, kunnen Joost en Charlotte hier op ingaan tijdens de Strategiedag. Zo komt jouw vraag dus zeker aan bod.
 

Meld je aan

Deelname is gratis voor leden van ons netwerk. Niet-leden betalen € 95,- (excl. btw).
Tijdstip: 10.0 uur - 12.30 uur. Aanmelden kan hier.
 

Meer maatwerk activiteiten

De diversiteit aan praktijkmanagers is de afgelopen jaren fors toegenomen. Naast de mondzorg neemt het aantal praktijkmanagers in de huisartsenzorg, bij fysiotherapiepraktijken en in gezondheidscentra snel toe. De groep ervaren praktijkmanagers wordt zo ook snel aangevuld met starters die aan hun eerste of tweede functie beginnen. Iedereen met zijn of haar eigen wensen. Met een uitgebreide najaarskalender speelt het PM Netwerk nog meer in op jouw wensen. Met de groei van ons netwerk zijn we steeds beter in staat om, naast een aantal activiteiten voor iedereen, ook steeds meer op maat kennis(sen) bij elkaar te brengen. Zo ontstaat een interessante mix voor startende en ervaren praktijkmanagers uit alle typen eerstelijnspraktijken.  
 

Type praktijk 

Veel vragen die je als praktijkmanager op je bordje krijgt zijn of lijken algemeen. En vaak is het inspirerend om mensen van buiten je directe omgeving te spreken. Toch is het prettig om af en toe te kunnen sparren met collega’s met dezelfde achtergrond en uit hetzelfde type praktijk. Dat kan! Meld je aan voor een van de Meetups van jouw beroepsgroep die we dit najaar (online) organiseren. 
 

Ervaring 

Net als praktijkmanagers gestart? Al jaren ervaring en inmiddels medeverantwoordelijk voor de koers van jouw praktijk? Iedereen is welkom. Via de site, MO plek, de Dag van de Praktijkmanager en alle andere podia besteden we aandacht aan jullie specifieke vragen. En vanaf dit najaar voegen we daar een speciale (online) bijeenkomst voor startende en ervaren praktijkmanagers aan toe. 
 

Regio 

Tot slot kun je je ook aansluiten bij het netwerk in jouw regio. Overal in het land vinden regelmatig regiobijeenkomsten plaats. Zijn er nog geen bijeenkomsten in jouw omgeving? Laat het ons weten en we kijken of we dat samen met jou kunnen oppakken. Wist je dat je ook kunt aanmelden voor de regio’s in MO Plek?  
 

Activiteiten

De volgende activiteiten staan dit najaar nog gepland voor praktijkmanagers:
 
Kijk hier voor de complete kalender.
Geplaatst door: Corina de Feijter Corina de Feijter
Redacteur
Gerelateerde artikelen