menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
7 januari 2020

14 mei 2020

Dag van de Praktijkmanager 2020

Op donderdag 14 mei 2020 zijn we voor de dertiende editie van de Dag van de Praktijkmanager te gast bij Theater Gooiland in Hilversum. En dat is geen toeval. Want Nederland is dan in de ban van het Songfestival. En wat is er leuker om ons congres te organiseren in dé mediastad van Nederland!
Dag van de Praktijkmanager 2020

Maatwerk voor iedere praktijkmanager
Het aantal praktijkmanagers groeit, in elk type eerstelijnspraktijk, in elke regio en op elk niveau. Vandaar dat we de nieuwe koers, die we in 2019 hebben ingezet, ook in 2020 voortzetten: naast een aantal voor iedereen interessante onderwerpen, bieden we ook steeds maar sessies op maat aan.


We kijken daarbij naar:

•     Workshops voor starters en ervaren praktijkmanagers.
•     Verdiepingssessies met specifieke thema’s die spelen bij praktijkmanagers in mondzorg-, huisarts- en andere praktijken.
•     Het op een leuke manier versterken van de regionale netwerken. 

 

Voor de deelnemers aan de druk bezochte editie van 2019 was deze aanpak op maat een belangrijke reden om de dag een hoge waardering te geven. Met een 8,1 als gemiddeld rapportcijfer was dit de hoogste in de twaalfjarige historie van het evenement.

Klik hier om je aan te melden.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur
Gerelateerde artikelen

 

VERDER LEREN


Het PraktijkmanagersNetwerk organiseert voor beginnende en ervaren praktijkmanagers trainingen op maat. Bekijk het volledige programma op www.pmacademie.nl.

 

Meest gelezen
Open modal