menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
14 mei 2020

8 september 2020

Dag van de Praktijkmanager (deel 1)

Op 8 september vieren we ons vak tijdens de Online Dag van de Praktijkmanager. Het tweede dagdeel samen met je vakgenoten én topsprekers de diepte in op een aantal belangrijke vragen die vandaag of morgen ook in jouw praktijk spelen!
Dag van de Praktijkmanager (deel 1)

Veilig, effectief, interactief dankzij onze geavanceerde online congrestool en met topsprekers die je inspireren én die ook jouw vragen (die je vooraf én tijdens de masterclasses kunt stellen) gegarandeerd zullen beantwoorden. Alle sessies worden opgenomen en kun je dus na afloop (exclusief voor deelnemers) nog rustig terug kijken. Als deelnemer krijg je bovendien een gedrukt exemplaar van het rapport van het functieprofielenonderzoek 2020 (t.w.v € 29,95) gratis.

 

 

 

De voordelen van online:

 • Het programma van de twee dagen biedt volop ontmoeting, kennis en inspiratie. Met op 8 september de masterclasses over Geweldloos communiceren (Charlotte van den Wall Bake) en Juridische actualiteiten voor jouw praktijk (Jolanda van Boven) en op 24 september Teamflow (door Jef van Hout) en Waar sta je (voor) waarin we de resultaten van het Functieprofielenonderzoek bespreken onder leiding van Alexander Tolmeijer, bestuursleden van de NvvPM en Charlotte van den Wall Bake.
 • Het is gegarandeerd Coronaproof.
 • Het is effectief, het scheelt je veel reistijd en- kosten.
 • Het is interactief dankzij onze geavanceerde online congrestool.
 • De (top)sprekers hebben alle tijd om hun kennis met je te delen én jouw vragen te beantwoorden.
 • Je kunt die vragen desgewenst vooraf al stellen, zodat de sprekers daar op in kunnen gaan tijdens hun sessie. Mail ze naar   mirjam@medischondernemen.nl.
 • Alle sessies worden opgenomen en kun je dus na afloop (exclusief voor deelnemers) nog rustig terug kijken met de link die we je na afloop toesturen.
 • Als deelnemer krijg je bovendien een gedrukt exemplaar van het rapport van het Functieprofielenonderzoek 2020 (twv € 29,95) gratis.
 • Leden van het PraktijkmanagersNetwerk profiteren van korting en betalen het online tarief van € 195,- i.p.v. € 245,- (excl. btw). 
  Niet leden profiteren van de najaarsactie en betalen €345,- i.p.v. €395,- ínclusief een PM Jaarabonnement.

Meld je hier aan!

Geplaatst door: Mirjam van der Gaag Mirjam van der Gaag
Marketeer
Gerelateerde artikelen