menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
14 mei 2020

8 september 2020

Dag van de Praktijkmanager (hybride)

Als antwoord op de 1,5 meter maatschappij organiseren we onze grote evenementen voortaan als hybride activiteit. Een combinatie tussen een live-congres en een online-congres op dezelfde dag. Aangevuld met een voor- en natraject om maximale impact voor deelnemers, sprekers en partners te waarborgen. Zo combineren we het beste van twee werelden. En kun je kiezen wat het best bij jouw wensen past.
Dag van de Praktijkmanager (hybride)

Wil je er live bij zijn in Gooiland in Hilversum?

Dat kan, ook nu. Op 8 september gaan de deuren van Gooiland in Hilversum voor je open. Uiteraard met in achtneming van alle noodzakelijke maatregelen inclusief een maximaal aantal deelnemers. Ontmoet (on)bekende collega’s, praat bij, laat je inspireren door de keynotes, update je kennis tijdens de parallelsessies en geniet van de heerlijke koffie, lunch en borrel. Benut het persoonlijke contact, vier jouw vak op locatie en combineer een dag kennis met een welverdiende break uit de hectiek van alledag. En heb je je opgegeven om er live bij te zijn en ben je, bijvoorbeeld door een verkoudheid, verhinderd? Dan kun je switchen naar online.

 

Wil je online (delen van) de dag meebeleven?

Ook dat kan! Hang je 'Niet storen' bordje op de deur van je (thuis)werkplek. Zonder reistijd en files volg je de complete PM Dag of alleen de sessies waar je op dat moment tijd voor hebt. En kijk alle andere sessies later terug in de MO Videotheek (zie onder). De keynotes volg je via livestream. De parallelsessies worden door de s prekers verzorgd die hun sessie live op locatie verzorgen én op een ander moment op de dag online voor jullie. Haak ook online aan bij de ontspanningsmomenten, kom in contact met andere online deelnemers en bezoek de Expo. Dan kun je gebruik maken van de online mogelijkheden. En in de PM Dag Box, die je op 7 september ontvangt, vind je naast een aantal lekkere versnaperingen voor de dag onder meer een exemplaar van het rapport over het Functieonderzoek, een gift van de partners, het programmaboekje met alle informatie over sprekers, partners, uitleg van de online tool en meer. 

 

Alle sessies exclusief online beschikbaar voor alle deelnemers 

Na de Dag(en) van de Praktijkmanager worden de videobeelden van alle sessies online gezet. En kun je als deelnemer exclusief ALLE presentaties gratis drie maanden terugkijken . Je ontvangt daarvoor na afloop van de PM Dag een persoonlijke link. Vanaf nu hoef je dus niet meer te kiezen welke sessies je per ronde bijwoont, maar kun je alles terugkijken op het moment dat het jou uitkomt. Geen vier maar meer dan 10 interessante presentaties over onderwerpen die jou bezig houden.

 

Meld je aan!

Geplaatst door: Mirjam van der Gaag Mirjam van der Gaag
Marketeer
Gerelateerde artikelen
Open modal