menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
3 april 2017

Kwaliteit Nederlandse tandartsen in beeld

Het belang van een goede online reputatie is onmiskenbaar. Maar de score van de praktijk is voor zowel patiënten als tandartsen zelf nog niet altijd even inzichtelijk, vooral wanneer reviews verspreid staan op verschillende vergelijkings- en social media websites.
Kwaliteit Nederlandse tandartsen in beeld

Patientenreview heeft daar iets op gevonden. Op 3 april lanceert het een website waarop alle online beoordelingen over de praktijk 24/7 in de gaten wordt gehouden, verzameld en geëvalueerd wordt.

 

“De kwaliteitsbeoordeling van de Nederlandse zorg kan veel inzichtelijker’’, aldus oprichter van Patientenreview, Wouter Krusemann. “Met een algoritme evalueren we de reviews op Independer, Google plus, Zorgkiezer, Zorgkaartnederland, Facebook en Patientenreview. Hiermee creëren we per praktijk een eigen reviewpagina, zodat patiënten een beter beeld krijgen van de kwaliteit. De zorgverlener kan dit weer gebruiken als widget, op bijvoorbeeld de website van de praktijk of op het wachtkamerscherm’’.

 

Na de lancering in de mondzorg zal de analyse uitgebreid worden naar andere zorgsectoren, zoals huisartsen en de fysiotherapie.

 

Benieuwd naar de reviews van uw praktijk? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het monitoren van uw online reputatie? Op patientenreview.nl/light kunt u nu gratis uw account activeren.

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Betrokken partijen: Patientenreview

Lees meer over:
Marketing Online
Gerelateerde artikelen

 

VERDER LEREN


Het PraktijkmanagersNetwerk organiseert voor beginnende en ervaren praktijkmanagers trainingen op maat. Bekijk het volledige programma op www.pmacademie.nl.

 

Meest gelezen
Open modal