menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Dental Clinics
`Lachen is leven`
https://www.dentalclinics.nl/werken-bij/ Bussum, Nederland
Omschrijving

Om iedere keer met plezier naar je werk te kunnen gaan, is het belangrijk dat je werkomgeving goed bij je past. Dit geldt niet alleen voor de werkwijzes maar zeker ook voor de sfeer, de omgeving en bovenal de collega’s. Je kiest niet zomaar voor een praktijk of een nieuwe baan.

We zijn open, toegankelijk en zeer service verlenend. Niet voor niets is ons motto 'lachen is leven'. Daarbij vinden we het belangrijk dat patiënten een prettige ervaring hebben en dat zij zeker zijn van de kwaliteitszorg die ze verdienen. Omdat we ons richten op complete mondzorg, werken alle tandheelkundige disciplines nauw met elkaar samen. Voor patiënten vertaalt dit unieke teamconcept zich in toegankelijkere zorg en een optimale behandeling. En voor jou in meer uitdaging en werkplezier. Mede dankzij de goede werkverdeling en veel collegiaal contact. Werken in een professioneel en gezellig team geeft nu eenmaal een goed gevoel, elke dag weer.

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die hier hetzelfde over denken. Ben je nieuwsgierig geworden? Dat zijn wij ook naar jou! Bekijken alle openstaande vacatures op onze website.

Bedrijfsfoto's
Contactgegevens
Franse Kampweg 6
1406 NW
Bussum, Nederland
06 – 50 68 24 77 / 06 – 46 23 66 82
werken@dentalclinics.nl
https://www.dentalclinics.nl/werken-bij/