menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
Oase Dental, totaalsoftware voor de veeleisende praktijk
`Stap over naar gemak en betrouwbaarheid`
www.oasedental.nl HAARLEM, Nederland
Omschrijving

VST software heeft, door een moderne aanpak en jarenlange ervaring in de Bijzondere Tandheelkunde te combineren, een flexibel praktijkmanagementsysteem voor zowel tandartsen als mondhygiënisten ontwikkeld.

Oase is intuïtief in het gebruik, bevat een slim leersysteem en een toegankelijke handleiding waardoor een specifieke opleiding voor het gebruik van Oase nauwelijks nodig is. Alle nuttige patiënt-informatie, waaronder ook de grafische data, uit bestaande softwarepakketten kan omgezet worden. Dit maakt een snelle vloeiende overgang op Oase mogelijk.

Door het flexibele en gebruikersvriendelijke agendasysteem is Oase geschikt voor zowel kleine als grote praktijken. In combinatie met de zelf ontwikkelde Web-agenda ligt een hoge mate van efficiëntie binnen handbereik. Oase ondersteunt ook externe hosting, waardoor het mogelijk wordt meerdere locaties centraal te beheren.

Oase heeft een sterke grafische weergave, wat snel en uitgebreid inzicht geeft. De geïntegreerde financiële module voorziet de gebruiker van overzichtelijke managementinformatie die tot welkome besparingen kan leiden.

Wilt u een afspraak voor een geheel vrijblijvende demonstratie maken? Neem contact op met Robbert Blauwkuip, tandarts, directeur VST Software
tel:023-5516731
Bedrijfsvideo

Bedrijfsfoto's
Artikelen
Contactgegevens
Dreef 48
2012 HS
HAARLEM, Nederland
023-5516731
info@oasedental.nl
www.oasedental.nl
Onze producten