menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
25 september 2019

MO Plek: het nieuwe netwerkplatform voor praktijkmanagers is online

Leden van het PraktijkManagersNetwerk krijgen sinds 1 oktober gratis toegang tot MO Plek. In samenwerking met de regiocoördinatoren van het netwerk hebben we deze tool ontwikkeld waarmee leden nog eenvoudiger met elkaar in contact kunnen komen. MO Plek bevat - net als DentalPlek - functionaliteiten waarmee tenminste zes gangbare applicaties voor kantoorsoftware overbodig worden gemaakt.
MO Plek: het nieuwe netwerkplatform voor praktijkmanagers is online Screenshots van MO Plek smartphone app

Het nieuw netwerkplatform MO Plek is gebaseerd op de software van Plek, op maat gemaakt in samenwerking met Dental Plek. Leden van het PraktijkManagers Netwerk krijgen gratis toegang. Plek is te gebruiken als sociaal intranet, communityplatform of digitale werkplek voor teams. Het biedt alle noodzakelijke basisfuncties, zoals nieuwskanalen, persoonlijke profielen, themagroepen, chat, agenda, documentbeheer en integratie met platformen als Google Drive, Office 365 en SharePoint.

 

De mogelijkheden van MO Plek op een rij:

  • Lees nieuws, tips, documenten, checklist en artikelen van experts en collega-praktijkmanagers.
  • Deel je eigen tips, documenten, checklist etc.
  • Chat met collega-praktijkmanagers. 
  • Benut ‘Durf te vragen’ als podium voor al je vragen.
  • Sluit je aan bij een of meer groepen. Een besloten omgeving waar collega’s vanuit specifieke regio’s of onderwerpen elkaar ontmoeten.
  • Check de kalender met een actueel overzicht van regiosessies, trainingen en congressen. 
  • Meld je aan voor een bijeenkomst, kijk wie er nog meer gaan én je hebt direct bijbehorende agenda’s, notulen en presentaties paraat.  

 

'MO Plek kan reeks applicaties vervangen'

Guus Vreeswijk is oprichter en doorontwikkelaar van Dental Plek. Vreeswijk legt uit dat Dental Plek functionaliteiten bevat waarmee tenminste zes gangbare applicaties voor kantoorsoftware overbodig worden gemaakt. ‘Het kan telefonie en e-mail vervangen. Het biedt mogelijkheden om veilig te mailen. Je kunt op de manier van Facebook en LinkedIn berichten delen, liken en van commentaar voorzien. Ook vervangt het chat-applicaties als Whatsapp en todo-apps. Je kunt er to do-lijstjes voor je zelf mee maken en die ook delen en delegeren. Het is daarnaast een cloudoplossing, waar je al je documenten in kwijt kunt en altijd kunt raadplegen.’ Lees hier het interview met Guus Vreeswijk (Dental Plek).

 

Ook lid worden en meedoen met MO Plek?

Alle leden van het PraktijkmanagersNetwerk zijn inmiddels geïnformeerd en ontvangen binnenkort hun accountgegevens. Nog geen lid en toch interesse? Neem dan contact op met de Klantenservice van MedischOndernemen: klantenservice@medischondernemen.nl of bel 038-4608954.

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie

Lees meer over:
Praktijkmanager PM Netwerk
Gerelateerde artikelen

 

VERDER LEREN


Het PraktijkmanagersNetwerk organiseert voor beginnende en ervaren praktijkmanagers trainingen op maat. Bekijk het volledige programma op www.pmacademie.nl.

 

Meest gelezen
Open modal