menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
14 september 2020

NVvPM organiseert online netwerkdag op 25 september

De Nederlandse Vereniging voor Praktijk Management (NVvPM, voor de huisartsenzorg) organiseert haar eerste webinar op 25 september. Ook niet-leden zijn welkom. ‘We gaan ons nog beter op de kaart zetten’, zegt aspirant-bestuurslid Margot ter Horst.
NVvPM organiseert online netwerkdag op 25 september
De coronacrisis maakt het voor de NVvPM ook lastig om een fysieke netwerkbijeenkomst te houden. Daarom heeft het bestuur gekozen voor een online webinar. Het bestuur is inmiddels uitgebreid met twee aspirant-bestuursleden. Naast Margot ter Horst is ook Wendy Swelsen toegetreden tot het bestuur.
 

Interactief

Het is de bedoeling dat het vooral een interactieve bijeenkomst wordt. ‘We starten met een interview met onze waarnemend voorzitter Klara Knapen. Zij zal uitleg geven over de vereniging en de stand van zaken rond een aantal actuele onderwerpen toelichten, zoals de cao-onderhandelingen, het Kwaliteitsregister, de Beroepscode en de profilering van onze vereniging. 'We nodigen iedereen uit om vragen te stellen, mee te praten en te denken’, vertelt Ter Horst.
 

Programma

De volgende onderdelen staan op het programma:
10.00 uur: update over de activiteiten van de NVvPM
10.30 uur: workshop 'Motivatie, drijfveer en kwaliteit van de praktijkmanager', door Evert Jan van Brussel
11.30 uur: online roosteren – door Lisanne Baars van InterShift
12.30 uur: evaluatie en afsluiting webinar
 

Kabiz heeft goedkeuring gegeven. Bij het volgen van het webinar kunnen 2,5 punten aangevraagd worden bij Kabiz. Bij aantoonbaar lidmaatschap kun je jaarlijks 2 punten aanvragen.

 

Dit webinar is eenmalig ook voor niet-leden toegankelijk. Meld je hier aan!
 
Link: NVvPM
Geplaatst door: Corina de Feijter Corina de Feijter
Redacteur
Gerelateerde artikelen