menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
17 december 2019

16 januari 2019

PM On Tour Den Bosch

Het PraktijkmanagersNetwerk gaat in januari op tournee door het land. Op drie verrassende locaties in het land bieden we een leuke mix van workshops, interactie en netwerkmogelijkheden aan.
PM On Tour Den Bosch

De derde PM On Tour in Den Bosch  vindt plaats op 16 januari 2020 in hotel en restaurant de Soete Moeder in Den Bosch. Charlotte van den Wall Bake is dagvoorzitter van PM On Tour én geeft een inhoudelijke sessie. Naast kennis en interactie, is deze middag ook de uitgelezen kans om collega-praktijkmanagers uit jouw regio te ontmoeten. 

 

Dagvoorzitter Charlotte van den Wall Bake trapt de dag af en houdt een interactieve sessie over het   creëren van een cultuur binnen de praktijk waar de collega’s zich vrij en verantwoordelijk voelen om met respect en een aantal vooraf gesproken spelregels elkaar aan te spreken. Daarnaast komen sessies over het optimaliseren van de planning van de praktijk, de keuze tussen kwaliteit en prijs en personeelsmanagement aan bod. 

 

Over de vorige editie sprak een praktijkmanager lovende woorden:  ''  Ik ben zeer tevreden over deze kleinschalige dag. Persoonlijker en daardoor kortere lijnen en makkelijk om collega's aan te spreken.''


Investering 

Prijs: €95,- (excl. btw) 
Prijs voor leden: €59,-  (excl. btw)


Datum:  16 januari 2020  
Locatie:  De Soete Moeder, Nemiusstraat 4 5212 RG in Den Bosch 
Tijden  : 11.00 - 15.30 uur

 

PM On Tour komt op  6 februari naar Zwolle en op  12 februari naar regio Amsterdam

 

Klik hier voor meer informatie, het programma en om je aan te melden.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur

Lees meer over:
PM On Tour
Gerelateerde artikelen
Open modal