menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
6 november 2019

Tipje van de sluier: MO Plek

In onze nieuwe netwerktool MO Plek vind je alles wat je zoekt: nieuws, documenten én elkaar! Bekijk de video voor een tipje van de sluier.
Tipje van de sluier: MO Plek

Deze tool kun je als lid van het PraktijkmanagersNetwerk gratis gebruiken. Nog geen lid?  Sluit je dan nu aan  en profiteer ook van MO Plek.


Voordelen van MO Plek

  • Lees nieuws, tips, documenten, checklist en artikelen van het PraktijkmanagersNetwerk, experts en van collega-praktijkmanagers.
  • Deel je eigen tips, documenten, checklist etc.
  • Chat met collega-praktijkmanagers. Geen whatsappgroepen meer dus!
  • Stel een vraag via de ‘’durf te vragen poll’’. Ben je op zoek naar een nieuwe doktersassistent, document over functioneringsgesprekken, een stagiair? In deze poll mag je alles vragen binnen je vakgebied.
  • Maak groepen aan, bijvoorbeeld met jouw regio. Binnen deze groep kun je documenten delen, vragen stellen en afspraken maken.
  • Bekijk het overzicht van regiosessies, trainingen en congressen. Bekijk bijvoorbeeld wie er allemaal komen naar PM On Tour bij jou in de buurt, bekijk  lees de notulen nog eens na van de regiosessie of deel de presentatie die je had gemaakt.

 

Alles in één tool 
Wij bundelen alles wat je nodig hebt in één tool. Dat scheelt je een hoop mailtjes, appjes en tijd om te zoeken naar de juiste informatie. Je kunt MO Plek downloaden als app en gebruiken op de pc of tablet.

Geplaatst door: Lisanne Blitterswijk Lisanne Blitterswijk
Redacteur
Gerelateerde artikelen

 

VERDER LEREN


Het PraktijkmanagersNetwerk organiseert voor beginnende en ervaren praktijkmanagers trainingen op maat. Bekijk het volledige programma op www.pmacademie.nl.

 

Meest gelezen
Open modal