menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
30 juli 2018

Vacature: Praktijkmanager (16 uur)

De SHG-Groep behoort tot de grootste eerstelijnszorgaanbieders in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt door o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers geïntegreerde eerstelijns zorg aangeboden. Het zorgaanbod en de aanwezige disciplines worden beïnvloed door de diversiteit van bewoners in de Haagse wijken. Zo leveren wij zorg op maat! Momenteel zijn wij voor een van onze centra op zoek naar een Praktijkmanager (16 uur per week).
Vacature: Praktijkmanager (16 uur)

De baan

De functie van praktijkmanager bij SHG kenmerkt zich door veelzijdigheid. Als praktijkmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het gezondheidscentrum en je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op het centrum. Je hebt managementtaken op het gebied van organisatie en beleid, kwaliteit, personeel, financiën en middelen.

Je werkt nauw samen met je collega’s en de managers van de andere centra.

 

Het profiel

Graag maken we kennis met gedreven en energieke managers die aanwijsbare ervaring en plezier hebben in management en coaching.

 

Daarnaast breng je mee:

- een afgeronde HBO opleiding met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van management, organisatie en coaching

- minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie in de zorg

- analytisch vermogen en een dienstverlenende houding

- daadkracht en overtuigingskracht

- flexibiliteit en stressbestendigheid

 

Het aanbod

Je komt te werken in een organisatie met uiterst gedreven zorgprofessionals, waar een ambitieuze en betrokken werksfeer hangt. Je ontvangt een salaris passend bij de functie en achtergrond vallend onder de cao-gezondheidscentra.

 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via “online solliciteren” op de website van SHG (www.shg.nl) bij de vacaturepagina, waarbij je rechtstreeks kunt solliciteren op deze vacature o.v.v. vacaturenummer 18-021. Je kunt jouw sollicitatie richten aan mevr. J.N. van Nieuw Amerongen.

 

Voor inhoudelijke informatie kun je vanaf 7 augustus contact opnemen met mevr. G. Voorwinde, bestuurssecretaris, tel. 070-3888500.

 

Sluitingsdatum is 1 september 2018

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewenst. 

 

 

 

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie

Lees meer over:
Vacature
Gerelateerde artikelen